lauantai 30. maaliskuuta 2013

Kesä-kevät-talvi

Vuodenajat vaihtuvat pikavauhtia päivittäin. 
On kesäisen lämmintä kuin kesäkuussa Suomessa, hetken kuluttua talvisen sankkaa lumisadetta kuin joulukuussa konsanaan ja sitten taas kauniin keväistä ja kirkasta.
Ensimmäiset kevätkukatkin pilkistelivät jo kaunistamaan lenkkipolkuja täällä meidänkin korkeudessa, kunnes pieni valkea lumikerros peitti ne alleen, jonka sade nyt lopulta sulatti jättäen harmaan ja kolean sään luoksemme. 
Toivottavasti aurinko löytää taas pian takaisin.
Viikolla kun oli näin upeat luistelukelit!Kellojakin pitäisi ensi yönä taas siirtää ja sehän tarkoittaa, että meidän perheen aamut starttaavat tuntia liian aikaisin tästä eteenpäin, sillä tälläkin hetkellä pojat ovat nukkuneet enintään seitsemään, useampana aamuna vain kuuteen. Viiden herätys ja vielä lomalla ei kyllä ihan hirmuisesti houkuttele, vaikka kerkeääpä siinä jo ennen muiden heräämistä saada aika paljon aikaiseksi.

Torstaina meillä alkoi koululaisten reilun viikon mittainen pääsiäisloma ja me nautitaan kyllä lomasta, joka tuli täysin oikeaan ajankohtaan!
Torstaina lensivät isovanhemmatkin tänne hulinaan ja pienet yökyläilijät ovat kivunneet rinnettä ylös naapuriin vuorotellen nukkumaan.
Meillä on ollut tyttöjen kavereita yökylässä ja tytöt kavereilla. 
Oikea lomafiilis!

Eilen Natalie ja Alexia alkoivat työstämään Alexian ensi kauden ohjelmaa ja siitä tulee kyllä todella kaunis! 
Neiti perfektionistilla oli taas pieniä vaikeuksia kun ei heti pysynyt Natalien vauhdissa eikä osannut kaikkea heti täydellisesti. 
Heittäytyy sitten ihan mahdottomaksi eikä varmasti tuossa tilanteessa vaativampaa oppilasta olekaan kuin mitä Alexia. Onneksi valmentajat tuntevat tytön niin hyvin, että ihanasti osaavat käsitellä ja lopulta oikeasta narusta vetäen menee uusi ohjelmakin jakeluun ja loppu tulos on kaunista katseltavaa.
Uudessa ohjelmassa on paljon uutta viime kauteen verrattuna. Hypyt, piruetit, askelsarjat ja liu`ut ovat kaikki astetta vaativampia ja niitä on enemmän, sillä ohjelma pitenee puolella minuutilla, yhteen kisaan jopa minuutilla. 
Kaiken tämän lisäksi tarvitaan vielä lyhytohjelma kahteen kilpailuun myös tämän uuden ohjelman lisäksi. 
Varmasti vaativa kausi tulossa, mutta erittäin innostava!Erikan ohjelmaa pitää myös muokata puoli minuuttia pidemmäksi ja lyhytohjelma tarvitaan myös, joten puuhaa riittää kyllä. 
Kisapukuja saa hankkia tuplaten myös ja siitä tytöt ovatkin innoissaan!


Päävalmentaja on nyt napakasti päättänyt lisätä vähän treenitahtia ja nyt alkaakin kahden viikon tehojaksot. Saatiin Sionin halliinkin jääaikaa ja sehän tarkoittaa sitä, että treenimatka lyhenee meillä hetkellisesti hurjastikin! Huippua!
Maanantaina starttaa seuran leiri, joka sisältää kolme jäätuntia päivässä sekä kaksi oheistuntia ja muutamana iltana vielä ohjelmatreenit päälle, että perjantaina saattaa olla aika väsynyttä porukkaa.

Mä niin tykkään tästä iloisesta ja reippaasta menosta. 
Lasten innosta ja loistavista, kirkkaista silmistä. 
Elämää tässä ja nyt. Ihan parasta!

Tänään Oliverin kummit huristelivat Bernistä meitä moikkaamaan ja meillä oli taas niin ihanaa yhdessä. Sandran vauvamaha oli jo iso ja niin kaunis. Maltamme tuskin odottaa kummityttömme syntymää! Toukokuuhun pitäisi malttaa!
Lasten kirjahyllyistä löytyi monen monta ihanaa vauvakirjaa Dominikin ja Sandran matkaan. 

Meidän vauvat ovat kasvaneet jo aivan liian isoiksi....


Lökö ja Outi kävivät myös illalla koirien kanssa meitä ilahduttamassa ja pojat jaksoivat touhuta ja riehua koirien kanssa, menoa ei puuttunut sitten yhtään, vaikka kaksi lasta puuttuikin porukasta kun tytöt olivat ylämökillä.
Daniel nukahtikin kaiken touhuamisen jälkeen ylämökin lattialle eikä herännyt, vaikka puin ja kannoin hänet omaan kotiin ja omaan sänkyyn.

Oikein ihanaa pääsiäistä kaikille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti