sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Oliverin ensimmäinen jääkiekkoturnaus!

Hurjan hieno viikonloppu taas takana.
Kyynelsilmin seurasin Oliverin hienoa turnausta ja aivan mahtavaa kannustusta koko eilisen päivän Sionin hallilla. Katsomossa oli sveitsiläiseen tapaan isot kellot ja torvet tuomassa tunnelmaa ja kaikki vanhemmat, isovanhemmat, kummit ja ystävät olivat kerääntyneet kannustamaan pieniä ja vähän isompiakin kiekkoilijoita. Meidän perhe ja muutamat ystävät kannustivat joukossa mukana, huippu hienoa!

Reipas kiekkopoikamme <3

Oliverin suuri idoli, Alex


 Pelien välissä tauko-ohjelmaa

Koko joukkue yhdessä koossa


 Raclettea
Joukkueiden ja pelaajien kirjo oli valtava.
Oli joukkueita, joilla oli jo ihan kunnon peliä, mutta sitten oli joukkueita, joilla meni pelaaminen ihan vain huitomiseksi ja sohimiseksi.
Sionissa on ihan hyvä taktiikka moneen muuhun seuraan verraten, että siellä rauhassa edetään, eikä kauhealla kiireellä nosteta pelaajia seuraavalle tasolle, jolloin pelikin oli jo peliä. Sierren joukkue, seuran, jossa me taitoluistelemme, oli juuri hyvänä esimerkkinä kun kaikki jo Oliverin ikäiset pojat, jotka vähääkään osaavat luistella ja pelata, ovat jo ylemmällä tasolla ja heillä pelaaminen oli sitten semmoista, ettei sitä kyllä peliksi voinut edes sanoa. Mutta pääasia tietenkin, että pääsivät pelaamaan, mutta kivempaahan se olisi varmasti kaikista ollut, jos olisivat saaneet rakennettua sinne muutamia kivoja tilanteitakin mukaan ja päässyt kamppailemaan kunnolla. Joukossa jos olisi ollut edes muutama taitavampi pelaaja olisi varmasti ollut heilläkin mahdollisuuksia pelata muiden mukana.
Oliver on vielä vähän pihalla jääkiekon säännöistä ja pelin ideasta, vaikka vikkelä ja taitava poika muuten onkin. Treeneissä on aina etunenässä ja suoriutuu kaikesta hienosti, mutta pelissä ei kyllä loista ihan kirkkaimpana tähtenä. Pääasia kuitenkin että nauttii ja isojen poikien kanssa pelasi hienosti. Pienet pojat kun olivat keskenään jäällä niin sai kyllä jännittää todella, ettei hyökkää omaan maaliin tai vie kiekkoa vain omilta pelaajilta jne ;)
Toisinaan olisi tehnyt itsekin mieli hypätä "auttamaan", vaikka veikkaanpa, että oma taso olisi ollut aikalailla samaa ;)

Lopputuloksena kuitenkin tiukassa ja niin upeassa turnauksessa hienosti pronssia.Tänään kiekkoilu jatkui Danielin pelillä. Kuopuksemme hyppäsi ensimmäistä kertaa mailan kanssa jäälle leikkimieliseen peliin ;) tähän asti heitä on treenautettu ilman mailoja ja ensi vuonna sitten vasta saavat alkaa treenaamaan mailojen kanssa. Voi miten Daniel sitä odottaakaan!
Ja niin hienosti viiletti pelissä mukana ja oli kyllà kovana vastuksena isommille pojille. Kaikki hurrasivat ja kannustivat kun Dani painoi menemään suurella innolla ja nappasi kiekkoa isommilta ja taisteli jo kun isommat pojat.

Dani työn touhussaDani numerolla 7.


 DaniDani hyökkää


Kaikki voittivat tänään. Hieno kauden päätös!


Niin reipas, pieni kiekkopoikamme <3


Pienempi kiekkoilija on ainakin niin omiensa joukossa. Isompi kiekkoilija kun saa vähän räväkkyyttä niin varmasti nousee kovaksi vastustajaksi hänkin vielä, saa nähdä! Pääasia kun nauttii ja tekee sitä mistä tykkää. 

Me olimme tyttöjen kanssa tanssin kenraaleissa liki kolme tuntia ja minä poikkesin ystävän luona sillä aikaa aamukahvilla ja toisen ystävän kanssa kerkesin tehdä lenkinkin. Sitten nousimme Montanaan luistelemaan ja minulla oli muutama tunti töitä siellä. Haimme pojat hallilta ja Jere aloitti oman pelinsä vielä iltaa vasten. Kohta ollaan taas koko perhe koossa ja aloitamme rauhassa valmistautumista uudelle viikolle!

Ensi viikonloppuna onkin sitten tyttöjen neljä suurta gaalaa tanssissa ja me asutaan siellä teatterilla sitten koko viikonloppu kun minä lupasin olla apuna takahuoneessa ja väkertää kampauksia ja vaatettaa esiintyjiä. Välillä käydään luistelemassa ja taas tanssimaan.

Kevät tulee ja meidänkin arki tästä hiukan rauhottuu, mutta vain hiukan, ettei keretä kyllästyä ;) Tytöt jo surkuttelevat kun Montanan jää suljetaan. Ja kyllähän se haikealta itsestäkin tuntuu!
Tänäänkin piti väkisin pakottaa heidät lähtemään kun olisi ollut vielä vaikka kuinka paljon puuhaa jäällä.

Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti