torstai 14. maaliskuuta 2013

Kivi kuusta

Aurinko paistaa eikä luvatusta lumisateesta ole tietoakaan!
Me suunnataan tuota pikaa taas aurinkoiselle ulkojäälle treenaamaan. Rijana on mukana remmissä taas kahden sairaslomaviikkonsa jälkeen ja siitä olemme erityisen iloisia! 
Työmaata piisaakin seuraavalle kuukaudelle, sillä testien askelsarjat vaativat treeniä. Erikallakin on kolmet eri askelsarjat opeteltavana ja elementtien kertaukset päälle, mutta luotan Erikaan, kyllä hän niistä toivottavasti hienosti taas suoriutuu.

Oliver löysi eilen koulumatkalta ison kiven, joka oli pudonnut kuusta. Oli saanut koulussa pitää siitä esitelmänkin. .
Meidän pihalle alkaa taas kertyä muitakin toinen toistaan suurempia ja erikoisempia aarteita mitä lapset löytävät koulumatkaltaan.
Daniel on vakuuttunut, että lähimetsämme hangen alla on iso aarrearkku ja joka aamu pitäà käydä katsomassa onko lumet sulaneet ja arkku jo esillä....
Aarresaari kirjaa on taidettu lukea turhan tiuhaan ;)


Ja voi tuota poikien riemua kun hiekkalaatikko löytyi taas monen kuukauden jälkeen lumen alta. Sinne on kiire heti aamusta.

Tanssigaalat lähestyvät uhkaavasti ja kenraaleja on käyty toisen perään. Huomenna olisi illalla ensimmäinen näytös!
Eilenkin oli kahdet jäätreenit ja heti päälle sitten kolmen tunnin tanssitreenit. Tytöt olivat vielä niin virtaa täynnä sen jälkeen, että kurvattiin Sionin tivoliin hurvittelemaan vielä illaksi kavereiden kanssa. Pojat potkuttelivat Jeren kanssa sinne potkulaudoilla myös kotoa tuon reilun 10km:n matkan ja illalla kyllä nukkumatti saapui koko nelikolle taas vikkelästi.

Ennen kuin talvi on taas tältä erää ohitse, lisäilen tähän vielä muutaman Mikan ottaman kuvan muutaman viikon takaa hiihtolomaviikolta, kun oli niin upeita kuvia ammattilaisen elkein :)

Laskettelun iloa















Luistelun iloa niin ulkojäällämme




Parhaita päiviä



Hallissamme







Daniel Sierren hallilla teemavärit taustalla


Ja leikin riemua mahtavalla porukalla












Yhteisiä ihania hetkiä ja kauniita maisemia Crans Montanassa


Pulkkamäen riemua koko porukalla



Jere ja Wendy






Essi ja Niklas

Elina ja Pia


Kotimaisemaa
Illan hämärässä ja yön pimeydessä

  

Vastarinteemme


Sionin keskustaa ja linna ylhäällä


Essi kotitiellämme


Voih, ihan ikävä tuli taas noita yhteisiä ikimuistoisia hetkiä!
Kyllä ihanat ystävät ovat parasta mitä voi ihmisellä rakkaan perheen lisäksi olla! 
Kiitos vielä rakkaat huippuihanasta viikosta!!!! Toivottavasti pian taas uudestaan!

Nyt luistimet jalkaan ja jäälle!

Reipasta loppuviikkoa kaikille!

4 kommenttia:

  1. Siis mulla on sinne niin hirvee ikävä !! Voisin niiiiiiiiiiin tulla teille joskus au pairiksi!! :DD Toivottavasti pääsen kesällä tulemaan sinne, ikävä kaikkia ihmisiä <3

    VastaaPoista
  2. Voi muru <3 Arvaa miten ikävä suakin!!!! Sä saattaisitkin olla ainut hullu, joka tätä sirkusta pystyisi au pairina pyörittämään :D Kesällä toivottavasti nähdään!!!! Halit <3

    VastaaPoista
  3. Muahah, the one and only! ;) haleja <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta! Olen varma, että sä pystyisit tähän ja vielä viihtyisitkin :D Sitä paitsi mulla olisi sulle niin super tanssiopekin! Tule pian tutustumaan! Haleja ja ihanaa alkanutta viikkoa! Olit viikonloppuna paljon mielessä kun tanssittiin ja väänneltiin tyttöjä erilaisiin asentoihin ;) Saatat yllättyä kun näet heidät ensi kerralla ;)

      Poista