torstai 7. maaliskuuta 2013

Kevät!

Meidän perheeseen saapui tänään kevät. Verhot vaihdoin jo viime viikolla, mutta tänään haimme lasten kanssa varastosta pääsiäiskoristeet ja koristelimme kotia vähän pääsiäistunnelmaan. Tulipa itsellekin reippaampi mieli ja lapset olivat ihan innoissaan.


Suklaamunat puuttuvat vielä joukosta...
Eteiseenkin tuli hieman pääsiäisfiilista, vaikka vähän väriä kaipaakin vielä ja kukkakaupan kautta pitääkin kurvata huomennakin.


Alexia askarteli puput verhotankoon.


Jälleen koko kaupan viimeiset tulppaanit... Miten niitä onkaan niin huonosti tarjolla, joka paikasta loppu... Taitaa olla muitakin, jotka niitä kilpaa kanssani hamstraa.


Iltapäivällä koululaiset ahersivat koulussa ja me istuimme viltin alla Danielin kanssa lukemassa satuja. Meillä oli jälleen ihana leppoisa iltapäivä.


Oliverin luokalla on koira, Lucky, joka vierailee jokaisessa kodissa vuorotellen ja hänesta pitää kirjoittaa tarina ja puuhastella yhdessä kaikkea kivaa. Sama koira kävi meillä Erikankin eskarivuotena ja eilen sitten puuhastelimme Luckyn kanssa kaikkea ja kuvasimme häntä sekä kirjoitimme kuulumiset Luckyn päiväkirjaan.
Tässä kuvassa Lucky ja Oliver menossa nukkumaan.


Lucky pääsi myös mukaan pyöräilemään.


Viikko on ollut jälleen vauhdikas, mutta mukava. Ollaan selvitty hienosti seuran kanssa ilman päävalmentajia, vaikka jo malttamattomina heitä odotellaankin taas mukaan joukkoomme. Antoine oli keskiviikkona auttamassa minua ja tulee vielä sunnuntainakin. Sitten saadaankin toivottavasti Rijana taas remmiin mukaan ja huomenna perjantaina saadaan Nataliekin päiväksi taas töihin kanssamme. Tulee oikein kiva ja vauhdikas viikonloppu!
Meillä oli alku kautena valtava määrä apuohjaajia, mutta näin kevään kynnyksellä on muut menot vieneet ohjaajat mukanaan ja edelleen samalla porukalla pyöritetään seuraa kun viime vuonna, jolloin päätimme uudistaa ja lisätä porukkaa. Mutta hienosti me ollaan selvitty.
Onneksi meillä ei ole tämän suurempi seura, sillä tällä porukalla ei mitään jättiseuraa pyöritettäisiin.

Oliverilla on lauantaina iso turnaus Sionissa ja sunnuntaina Danielilla on pienempi peli Sionissa. Joten viikonloppu hujahtaa pojillakin vauhdilla mieleisissä tunnelmissa. Eilen treeneistä tuli tuliaisina Oliverin idolin Alexin maila ja poika oli yhtä hymyä. 
Lauantaina mekin keretään tyttöjen kanssa omien treenien jälkeen hienosti seuraamaan turnausta!

Baletissa on suuri kolmen päivän gaala tulossa ensi viikonloppuna ja sitä treenataan ja testaillaan nyt niin tiuhaan, ettei taida paljon nukkumiselle jäädä aikaa! Tytöt ovat ihan innoissaan. 

Nyt iltalenkki vielä koko katraan kanssa ja sitten iltatoimille!

Ihanaa huomista naistenpäivää kaikille naisille ja reipasta viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti