maanantai 18. maaliskuuta 2013

Tanssin viikonloppu.


Huikean mahtava viikonloppu!
Tytöt tanssivat kauniisti ja kaikki neljä pitkää gaalaa olivat onnistuneita ja mielettömän kauniita.
Rankka viikonloppu takana, mutta kauniita, ihania muistoja taas kasapäin lämmittämässä mieltä.
Odotin galoilta paljon. NIihin oli treenattu mielettömät määrät tunteja ja napakan ja taitavan opettajan vaatimustaso oli valtava. Kun näin lopputuloksen, en ollut uskoa silmiäni. Opettaja on todellakin tehnyt mielettömän työn tyttöjen eteen ja kehitys on huimaa.
Ja se ilo ja onni, miten reippaasti jokaisessa gaalassa esiintyivät ja nauttivat. Upeaa työtä niin tytöiltä kuin mahtavalta opettajaltakin!
Kumpikin tyttö tanssi kyllä koko viikonlopun niin mahtavasti, että kyynelsilmin heitä seurasin ja iho kananlihalla elin mukana jokaisessa hetkessä. 
Neljä upeaa gaalaa, joissa Erikalla kolme suurta roolia, Alexialla kaksi. Kaikki tytöt olivat ihania ja kyllä vertaansa vailla. Muidenkin opettajien ryhmät olivat hyviä ja joukkoon mahtui kaikenlaisia tansseja ja esityksiä. 
Olimme puolilta öin kotona perjantaina ja lauantaina. Lauantaiaamuna oli treenit jo yhdeksältä jäällä, meinasin ensin että passataan ne, mutta kun kerran tytöt olivat jo seitsemältä luisteluvaatteet päällä, niin olihan se lähdettävä.  Sunnuntaiaamuna sitten Alexia nukkui edelleen sikeästi kun treenit alkoivat ja kävimme jäällä Erikan kanssa kahdestaan. Alexia nukkuikin kymmeneen, mikä on ennen näkemätöntä!

Viimeinen esitys sunnuntai-iltana alkoi sitten kuudelta ja meno alkoi olla jo aika hurjaa. Alexialla oli niin levottomat jutut, että kun tuli esittämään omaa osaansa nukkena, jossa oli siis yksi pääesiintyjistä niin ei vaan pystynyt pidättämään nauruaan. Kaikki muutkin esiintyjät tirskuivat ja koittivat hillitä itsensä. Kaiken kukkuraksi Alexian hiukset olivat takaa auenneet ja aivan pystyssä sojotti iso kiehkura. Ihmisillä oli yleisössä oikein hauskaa kun seurasivat jännityksellä miten Alexian käy. Mutta hienosti tanssi ja esiintyi kaikesta huolimatta, vaikka oman mausteensa toikin  hysteerisyydellään. Sen verran kuitenkin hillitsi itsensä, että pystyi suoriutumaan tanssista kunnialla loppuun ja opettajastakin tuo oli vain hauskaa, vaikka normaalisti niin napakka ja täydellisyyden tavoittelija onkin.
Hienosti kaikki pienetkin jaksoivat!Tanssiopettaja siirtää Erikan ja Alexian isojen ryhmään heti nyt pääsiäisloman jälkeen ja tytöt pääsevät puoliksi treenaamaan kärkitossuillakin. Voitte kuvitella miten innoissaan tuosta siirrosta ovat.Opettajakin esiintyi kahdesti mukana


Kaikki kiva loppuu aikanaan.


Levottoman illan levottomat tytöt!
Oikein mukavaa viikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti