perjantai 8. maaliskuuta 2013

Pienen ystävän syntymäpäivä.

Tänään saimme Natalien lounastreeneihin ja alkoi ankara esityksen harjoittelu tämän kuun gaalaan, jonne lähdemme esiintymään Martignyyn. Ohjelma meni jo ensimmäisellä kerralla oikein kivasti ja pientä hiomista vaille valmis, onneksi!
Iltatreeneissä sitten testautettiin jokainen luistelija vuorollaan ja selviteltiin mille testeille ovat valmiita muutaman viikon päässä koittavassa koitoksessa.
Meidän tytöt ovat nuo testit suorittaneet jo, joten ovat vain mukana auttamassa tuolloin ja heillä koitoksena vasta huhtikuussa ranskankielisen Sveitsin sekä koko Sveitsin laajuiset testit. Erika lähtee sinne ahneena yrittämään kolmea testiä ja nousee siis kolme sarjaa ylemmäs ensi vuonna... aika moinen tavoite ja aika hurjat on luulot, niin tytöllä kuin valmentajillakin, sillä se tarkoittaa aika hurjaa tasoa kisoissa ja todennäköisesti ensi vuosi tulee olemaan neidille häntäpään paikkojen hallintaa, mutta se ei kuulemma haittaa, sillä haaveena on Sveitsin mestaruuskilpailut muutaman vuoden kuluttua ja sinne on kiiruhdettava sarjoissa huimasti ylöspäin jos meinaa sinne iänkin puolesta mieliä.
Alexia lähtee kokeilemaan myös kahta seuraavaa testiä ja nostaa samalla myös omaa tsaoaan aika vaativaksi, mistä hänkin on erityisen innoissaan.
Ohjelman kestot pidentyvät ja pääsevät kisaamaan jo kahdella ohjelmalla ainakin yhteen kilpailuun ensi kautena, seuraavana sitten jo toivottavasti jatkuvasti kahdella ohjelmalla, ainakin Erika.
Jännittävä huhtikuu ja toivottavasti ensi kisakausi siis edessä!

Olimme aivan ihanilla syntymäpäivillä tänään treenien jälkeen.
Ystäväni tyttö, Audrey, täytti 5 vuotta ja olivat järjestäneet aivan mielettömän upeat juhlat. Lapset saivat leipoa itse cupcake-taideteoksia ja käyttää leipuriäidin välineitä ja ammattitaitoaan apuna.
Nälkäisille leipureille oli järjestetty myös pizzalähetys ja jälleen Federican tapaan aivan upea kakku jälkiruuaksi.
Pojat löysivät mieleistä tekemistä oitis.
Lapset tanssivat, pelasivat ja leikkivät yhdessä pitkälle iltaan.
Lähtiessä Federica oli vielä ommellut kaikille luistelukassit, jonka siällä oli vaikka ja mitä.
Kaikki lapset viihtyivät, isot ja pienet!Huomenna aamusta alkaakin Oliverin koko päivän mittainen turnaus. Pieni kiekkoilija ummisti silmänsä hymyillen ja totesi, että toivoisi jo aamua, että pääsee oikeeseen peliin.
Innolla lähdemme koko perhe kannustamaan Oliverin ihanaa joukkuetta. Kunhan ensin selviämme omista treeneistämme heti aamutuimaan.

Ihanaa viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti