torstai 28. kesäkuuta 2012

Kommentointiongelma ratkennut!

Meillä alkaa huomenna kesäloma! Kyllä tätä on odotettu.
Aiotaan luistella, uida, leikkiä, retkeillä, syödä kesäherkkuja ja nauttia vaan kiireettömästä ajasta ja tavata ystäviä! Ja lähteä lomalle Suomeen, tasan viikon kuluttua!


Erikan luokka sai tiedon, ettei eräs luokkalainen pääse luokaltaan. Tämä tyttö on ainut, joka on kulkenut kaikki kuusi kouluvuotta Erikan rinnalla samalla luokalla. Nyt tiet eroavat kurjalla tavalla.
Erika pohti illalla Valentinan kohtaloa ja harmitteli miten vaikea vuosi on ollut hänelle ja miten tuleva vuosikin varmasti on aika vaikea, mutta samalla uusi mahdollisuus.
Toivotaan, että sieltä ponnistaisi korkeammalle ensi vuonna!
Täällä Sveitsissä on ilmeisesti yleisempää, että luokka kerrataan, sillä Erikan ystävän luokalta kuusi oppilasta kertaavat neljännen luokkansa.

Hiukan säädettiin tätä blogin ulkoasua ystäväni kanssa alkuviikosta ja fiksumpana osasi hiukan säätää kommenttien asetuksiakin. Nyt pitäisi kommenttien kirjoittaminen nimettömänä ja yksinkertaisesti onnistua.... Toivottavasti asetukseni ovat nyt kunnossa. Vika oli siis täällä minun päässäni ja se on nyt korjattu ja vaihdettu siten, että kaikkien kommenttien pitäisi tulla läpi, katsotaan kuinka käy!
Kiitos Reetta vielä avusta ja upeasta illasta ;)

Me saimme Reetan kanssa askarreltua hääaskarteluja veljeni häihin ja meillä oli kyllä tosi mukava ilta! Marika ja Miskakin olivat alkuillasta seuranamme. Meillä on ollut täällä ihana, pieni suomalaisyhteisö, joka nyt ensi viikolla sitten katoaa, kun Reetta kotiutuu Suomeen huomenna ja Leenan perhe ensi viikolla.

Tänään kävimme tyttöjen baletin jälkeen vielä hyvästelemässä Reetan, joka hyppäsikin illalla junaan ja aloitti kotimatkansa. Kiitos Reetta upeasta vuodesta, oli ilo tutustua!!

Lapset olivat niin mielissään illasta ja leikeistä Leenan lasten kanssa. Kyllä jäämme kaipaamaan heitä kaikkia!

 Daniel osaa viihdyttää aina oikealla hetkellä, kuten myös tänään ;)

Erikalle tärkeä parannus, rintalihas on jälleen siinä kunnossa, että saa jatkaa Bielmannin treenaamista. Pienet, suuret ilot!

Baletissa ei ollut tänään kuin yksi tyttö meidän neitiemme lisäksi. Kaikki taitavat olla jo kesälomafiiliksissä. Tytöt kehuivat, että oli oikea tehotunti ja kummatkin harmittelivat, että tanssikin jää nyt kesätauolle, mutta syyskuun alussa taas uudella innolla palataan tanssisaliin ja kyllähän tässä leireillä tanssitaan vielä ennen sitäkin.

Luotan niihin, jotka ovat sydäntäni lähellä. Teen kaikkeni niiden puolesta joita rakastan. Välitän heistä, jotka välittävät minusta. Huolehdin niistä, joista en halua luopua. En pyydä anteeksi ellen todella kadu asioita. En kerro turhaan, että välitän. En päästä ketään lähelleni ellen ole varma, että hän myös aikoo jäädä siihen. En ota elämääni ketään, joka aikoo tehdä siitä hankalaa. Kerron tunteistani, jos niistä kysytään. En aina ole kaikkein parhain ihminen tai toimi oikein, mutta toivon että ne ihmiset jotka minut tuntevat antavat sen minulle anteeksi.

Ihanaa ystävät rakkaat, että pian tavataan!!! Ikävä!!!
Ihanaa loppuviikkoa kaikille ja pian siis tavataan suurimman osan kanssa, ihanaa!!!!!

4 kommenttia:

 1. <3 Kiva kun tuutte. Varma kesän merkki, kun Turuset ja Henrikssonit saapuu Suomeen :)

  VastaaPoista
 2. Varma kesän merkki saapua Suomeen <3 Ihana nähdä! Viedään Väinöä rullalenkille!! Odotan jo!

  VastaaPoista
 3. Kyllä minä täällä säädän.. Kirjoitin pitkän kommentin ja onnistuin sen kadottamaan :)
  Mutta siis aivan ihana tuo sinun lopputeksti ja niin totta.
  Taidan kopioida sen itselleni ;)

  Me nautitaan täällä Ronin kanssa helteisistä kesäpäivistä Turussa, tänään vietettiin päivä piknikillä Ruissalossa ja ylihuomenna odottaa Muumimaailma kera Lopperin kompanjan :) Ihanaa oli nähdä teitä tyttöjä, vaikkakin vain hetken verran, ymmärrän kiiresen aikataulunne täällä lomaillessa. Jospa meillä olisi mahdollisuus ensi keväänä matkustaa teidän luo, eilen Ronin kanssa katseltiin kuviasi facebookissa ja muisteltiin edellistä matkaa. Niitä maisemia kaivataa :)

  - Jessica -

  VastaaPoista
 4. Ihania kesäpäiviä sinne Turkuseen ja Janicalle hirmuisesti terkkuja!

  Ja ilman muuta tulette keväällä taas! Viime reissullanne jäi niin paljon vielä näkemättä ja kokematta ;)

  VastaaPoista