lauantai 16. kesäkuuta 2012

Yhtä juhlaa.

Viikko lähenee jälleen loppuaan ja perässä ei vaan meinaa pysyä tälläkään kertaa...
Tytöt ovat viettäneet lähes kaiken vapaa-aikansa treeneissä tai serkkujen kanssa pihapuussa leikkien tai uima-altaalla polskien, jossa tälläisillä keleillä(+32 astetta) tarkeneekin hyvin.
Balettitreenitkin jäävät pian kesätauolle ja viimeisiä tunteja viedään. opettaja on kyllä ollut ihana ja kannustaa ja tukee luistelua kaikin tavoin. Torstain treeneissä kysyikin, että miten meidän ensi vuoden kuviot menevät, jos voisi jollakin tavalla vaihtaa aikatauluja nyt kun niihin voi vielä vaikuttaa ja saatetaan päästä treenaamaan edes osittain lähemmäksi Sioniin ja tarvittaessa sitten noustaan ylös Nendaziin. Ihana aina huomata huomaavaisia ihmisiä, jotka näkevät asioita toistenkin näkökulmasta ja haluavat auttaa. Ja ilo olisi jatkossakin tanssia saman opettajan opetuksessa, ollaan kaikki oltu niin tyytyväisiä.


Kevään viimeiset hyppytreenitkin hoituivat perjantaina kunnialla ja hiukan jopa haikeissa tunnelmissa kun niin moni jää nyt kesälaitumelle jopa ihan marraskuuhun saakka, ennen kuin pääsevät sitten Montanan ulkojäille taas treeneihin. 

Kilparyhmän kanssa siirryimme tehojaksolle treenaamaan jäälle. Samalla saimme taas muista seuroista tyttöjä Rijanan valmennukseen.
Tytöt ovat innoissaan ja tänään jäällä liitelikin kaksi erityisen innokasta ja iloista pikkuneitiä ja äidin sydän meinasi sulaa heitä seuratessaan. Kumpikin nautti oikein Rijanan treeneistä. Itsekin pääsin jälleen jäälle työn touhuun aloittelevia kilparyhmäläisiä valmentamaan.

Treenasimme Verbierissä, joka oli upea ja rauhallinen paikka. Huomenna kurvaamme hallille koko perheen kanssa, samalla pojatkin pääsevät taas jäälle. Lisäksi Jeren Heli-kummi lähtee mukaan katsomaan tyttöjen luistelua, josta on aina niin täpinöissään ja elää ihanasti hengessä mukana.

Tänään muu perhe jäi Sandran ja Dominikin avustamana valmistelemaan syntymäpäviä, joita vietimme iltapäivällä kuin saavuimme hallilta.
Viime yönä kyllä saimme kaikki valmisteltua niin hyvälle mallille, piirtelimme aarrearkkuihin erilaisia tehtäviä, 

valmistelimme jokaiselle vieraalle lahjapussit ja leivoimme tarjoiltavat. Poikien kanssa valmistelimme kakkuun angry birdsit jo perjantaina tyttöjä odotellessa ja meillä oli kyllä niin mukava leipomistuokio ;)


Täksi päiväksi jäi vain aarrearkkujen piilotusta ja vieraiden odottelua sekä trampoliinin kasaamista.

Meillä oli upeat syntymäpäiväjuhlat. 14 lasta kirmasi pitkin metsiä ja pihaa. Jere oli vähintäänkin yhtä innoissaan kaikista aarrejahdin tuomista jännityksistä kuin lapset itse, hyvä ettei etsinyt aarteita etunenässä. 
Viimeiset vieraat lähtivät vasta kymmeneltä illalla iltauintien jälkeen.
Angry birds-kakku oli tietenkin menestys, jokainen halusi vuorollaan kertoa kuinka hänen äidin tai isin puhelimessa on Angry birds ja kuinka hienosti osaavat sitä pelata. 

Tytöt pitivät jäätelöbaaria, joka oli tässä lämmössä suuressa suosiossa.

Lapset olivat niin hellyyttävän ihania ja aika kului vauhdilla. Oli upeat juhlat ja syntymäpäiväsankari oli onnellinen ensimmäisten kaverisynttäreidensä jälkeen. 
Aamulla jatkamme uusien legolelujen kasaamista, joka on vanhemmistakin mukavaa puuhaa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti