tiistai 19. kesäkuuta 2012

Läksiäisiä.

Monet itkut on itketty muutaman päivän aikana jäähyväisten merkeissä.
Sunnuntaina vietimme suomityttöjen kanssa ihanaa iltaa rauhassa illastaen ja Reetan lähtöä haikeana "juhlien". Oli upea ilta!

Tänään Leenan perhe oli järjestänyt vielä Reetalle upeat yllätysläksijäiset ja siellä oli ihana tunnelma ja samalla tuli hyvästeltyä koko Leenan perhe, joka palaa monien Sveitsissä vietettyjen vuosien jälkeen ensi kuussa Suomeen. Niin haikeaa! Onneksi meitä jää vielä muutama tänne Suomea edustamaan kuitenkin, vaikka vaikea on tajuta ettei Leena ja Reetta enää pian ilahdutakaan päiviämme läsnäolollaan. Toivottavasti kuitenkin tapaamme mahdollisimman paljon lomien merkeissä!

Viikkoa ollaan keretty kulkea vasta muutama päivä ja aikamoista tunteiden vuoristorataa tämä on ollut. Tulevaisuutta ja ihmissuhteita on tullut mietittyä. Ihmisten hyvyyttä ja pahuutta ja aina se on yhtä vaikea ymmärtää julmuutta, kateutta ja katkeruutta, joihin törmää jatkuvasti.
Kumpa jokainen osaisi lähteä uuteen päivään reippain ja avoimin mielin, positiivisesti ja onnellisesti, olisi meillä kaikilla paljon parempi olla.

Olen kuitenkin valtavan onnellinen, että ympärilläni on niin upea perhe ja ystäväpiiri. Kiitos kaikki rakkaat, että olette elämässäni ja jaksatte jakaa kanssani niin ilot kuin surutkin. Ilman teitä en olisi minä, enkä kyllä kukaan muukaan!

Danielin  ja Veroniquen kanssa ollaan aamuisin lenkkeilty ja välillä saadaan iso koulupoikammekin seuraamme.

Oliver on niin onnellinen, kun Veroniquesta tulee ensi vuonna hänen opettaja, tuttu ihana ystävä jokaisena päivänä turvana, aika upeaa! Vielä jos joskus saa Danielin oppilaakseen niin on jokaista lastamme päässyt opettamaan ja jokainen lapsemme päässyt oppilaaksi ihanimmalle opettajalle! Aikoinaan Erikan aloittaessa koulutaipaletta, oli Veronique Erikan opettajana kahden ensimmäisen vuoden ajan. Muistan aina kun ihmettelin miten Erika oli oppinut uusia suomenkielisiäkin sanoja koulussa, kunnes paljastui, että opettaja oli ostanut suomen sanakirjan avukseen.

Reippain mielin kohti loppuviikkoa. Huomenna taas hallille, jota odotamme kaikki kovasti. Elämää tässä ja nyt, aika ihanaa, vaikka vähän haikeaakin, mutta tämä kaipaus muuttuu varmasti vielä iloksi. Kiitos Reetta ja Leena aivan upeista ajoista yhdessä, niin paljon ihania hetkiä ollaan saatu jakaa ja kokea!

Iloista viikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti