keskiviikko 6. kesäkuuta 2012

Vihdoinkin.

Päivät kuluvat hurjaa vauhtia. Eilinen päivä meni taas niin huomaamatta hirmuisella vauhdilla. Kävimme hyvän ystäväni kanssa vaeltamassa upeassa säässä ja upeissa maisemissa Daniel rinkassani muiden lasten ollessa koulussa. Kyllä tuollaiset aamupäivät ovat upeita ja taas löydettiin uusi mahtava reitti kaikkien niiden superihanien vanhojen reittien jatkeeksi. Loppupäivä menikin pyykkiä pesten, siivoillen ja lasten kanssa leikkien ja ulkoillen.

Tänään oli kauan odotettu päivä, kun tytöt pääsivät jälleen liitelemään jäälle uusilla luistimillaan ja kyllä siitä nauttivatkin. Alexialla oli odotetusti ensimmäisinä minuutteina hiukan vaikeuksia kun uudet luistimet eivät toimineet ihan samalla tavalla kuin vanhat ja hermo meinasi pettää kun hypyt olivat hukassa ja piruetit eivät pyörineet tarpeeksi vauhdikkaasti. Muutaman kunnon terälla jäähän iskun jälkeen homma alkoi jälleen luistamaan ja kauniit hypyt ja piruetit löytyivät sieltä jälleen.
Mitenhän jollakin lapsella voikaan olla noin kova temperamentti kuin tuolla neidillä?!

Pojat olivat jään reunalla seuraamassa taitoluistelijoiden treenejä ja kova hinku olisi ollut heilläkin jäälle (jonne ei valitettavasti ole mitään asiaa kuin tietyn seuran tietyillä luistelijoilla ja etukäteen varatuilla ajoilla, joista jokaisesta 25 minuutista maksetaan erikseen per naama).
Lupasinkin huomisen pyhäpäivän kunniaksi kurvata jälleen hallille heti aamusta, kun on kerrankin yleisöluistelua parin tunnin ajan ja pääsevät koko katras sinne muutamaksi tunniksi temppuilemaan. Poikien silmät loistivatkin loppu illan tuon tiedon kuultuaan. Vielä kun pääsivät isin mukaan rullakiekkotreeneihin niin koko päivä oli pelastettu.

Itse kävin hallilta suoraan ohjaamassa hyppytreenit urheilukentällä ja tytöt olivat myös mukana treeneissä. Rijanan kanssa saimme tehokkaasti taas tunnin hoidettua, jonka jälkeen kurvasimme loppuperhekin seuraamaan Jeren treenejä.

Kotiin palasimme leipomaan iltapalaksi pizzaa. Huomenna onkin pyhä ja lapset saivat valvoa hieman tavallista pidempään ja meno oli aika hurjaa.
Aurinkoista kesäpäivää kaikille!

2 kommenttia:

  1. Huikkaan, että mukana ollaan! Touhukas päivä teillä taas takana! Pusut kuonoon!

    VastaaPoista
  2. Mukava kuulla ;) pusuja sinnekin ja kivaa, ensimmäinen kommentti ;)))

    Heini

    VastaaPoista