perjantai 25. tammikuuta 2013

Viikkojen vilinää....Aika juoksee aina vain liian vauhdikkaasti. Blogikin meinaa jäädä tässä nettikaupan parissa työskennellessä. Olen lisäillyt tuotteita sivuille, tehnyt tilauksia ja kääntänyt tekstejä saksaksi ja ranskaksi. Suvi ahertelee toisessa päässä ja ehkäpä me pian saadaan sivut valmiiksi, toivottavasti! Suvilla on samalla iso työmaa uuden kodin pohjapiirrustusten ja töiden kanssa tietenkin myös. Mutta onneksi meillä ei ole mikään kiire tässä valmiissa maailmassa.
Eikä mun tuotteetkaan ole vielä saapuneet perille, joten mitäs me turhaan liikaa hötkyillään.
Mutta avajaisia toki jo innolla odotellaan ja kerkesin jo kakunkin tilata avajaispäiväksi ;) Tärkeimmät asiat ensin, eikö se niin mene?!

Tiistaina Erika oli koko päivän koulun kanssa Verbierissä laskettelemassa ja oli ollut kiva päivä. Vaikkakin ilmoitti heti, että aivan liian hiljaa laskivat ja torstaina ja perjantaina luistelee sitten Rijanan kanssa enemmin, jota arvelinkin. Pääasia nyt että oli kuitenkin tuon pisimmän päivän mukana ja sai tehdä muutakin kuin luistella. Päävalmentajillekin tuo oli ihan ok, vaikkakin torstaille ja perjantaille ei lupaa olisi missään nimessä kuulemma enää herunut. Tänään ja eilen koululaiset olivat vain puolikkaat päivät rinteessä ja Erika sitten sai luistella ja keskittyä ensi viikon kilpailuun sen ajan. Kaikki olivat näin tyytyväisiä. 
Eilen luistelivat Rijanan kanssa reilut kolme tuntia ja lisäilivät vähän vaikeampia hyppyjä ohjelmaan ja muuttelivat hiukan ohjelmaa muutenkin. Me olimme Danielin kanssa myös jäällä kun ensin palautimme Alexian ja Oliverin takaisin kouluun Alexian lounastreeneiltä. Herkkujakin käytiin hieman ostamassa ja nautiskeltiin ihanasta aurinkoisesta päivästä yhdessä ihanassa Montanassa.Tänään Erika jäi taas päävalmentajien kanssa hallille, josta siirtyvät Montanaan sitten, jonne menen itse illalla sitten valmentamaan ja nappaan neidin samalla sitten mukaani. Alexia olisi tietenkin halunnut jäädä niin tänään kuin eilenkin lounastunnilta myös treenaamaan, mutta sanoi sitten treenaavan viikonloppuna vähän enemmän.Ensi viikon kilpailutiedotkin saapuivat viime viikonloppuna ja tytöt luistelevat kyllä niin kovassa porukassa, että saavat kyllä onnistua täysin, jos mielivät jonkinlaisille sijoituksille....
Sarjat menevät tuolla kisassa niin, että vanhemmatkin kilpailijat pystyvät osallistumaan helpompiin sarjoihin ja Erikan ja Alexian sarjassa on vain taitavia tyttöjä, sillä heikommat tytöt ovat jääneet alempiin kategorioihin, joissa kilpailijoita riittääkin.
Taas Alexia kisaa paljon vanhempien sarjassa ja Erikan kanssa samassa sarjassa. Kaikki tyttöjen entiset kilpakumppanit ovat alemmissa sarjoissa, paitsi viime kilpailun voittaja on ainut tuttu nimi samassa sarjassa. Alexia sanoi napakasti päihittävänsä hänet tällä kertaa... no se vaatisi aikamoista onnistumista, sillä viime ohjelmankin luisteli lähes nappiin ja silti jäi vielä muutaman pisteen päähän. Toisaalta voittaja sai bonuspisteet kaksoishypystä, joilla Alexian päihitti, Axin ohjelmassa kun ei ollut kaksoishyppyä viime kisoissa, mutta nyt se on sinne laitettu ja useimmiten sen onnistuu hyvin, mutta jos tiukan paikan tullen epäonnistuu niin menettää siinä sitten samalla yhden axelinkin pisteet, jonka tilalle se on laitettu, joten tiukka kilpailu taatusti tulee olemaan. Erika kun saisi nyt omat hyppynsä hypättyä yhtä kauniisti kuin treeneissä.... Melkein alkaa äitiä jo tässä vaiheessa jännittämään!!!

Mutta niin innolla lähdemme taas kisamatkaan, ihana nähdä Kanadan perhekin!!!! En malta odottaa, heidän Lyssa ei olekaan samassa sarjassa, vaan kisaa myös alemmassa sarjassa, mutta onneksi samana päivänä kuitenkin!

Alexia on saanut jääkiekkopojista oikean fanijoukon. He seuraavat joka viikko tyttöjen treenejä ja huutelevat Alexiaa. Tänään taas yksi poika saapui hallille pikkusiskon treeneihin ja toi Alexialle lahjan ja kertoi, ettei hän ollut nukkunut koko yönä kun mietti vain Alexiaa... apua!
Alexia oli tietenkin hyvin otettu asiasta ja innolla lähti kouluun lahja kainalossa.

Eilisen päivän ehdoton piristys oli ihanan Janinan soitto, että voisi poiketa meillä toukokuussa, jee!
Kevät tuo paljon kaikkea ihanaa, vieraita tulee ihanan tasaisin väliajoin ja heitä jo innolla odottelemme. Sitten on minun koulutuksia muutamana viikonloppuna ja luistelurintamalla mukavia tapahtumia, kilpailuja ja testejä. Maltan tuskin odottaa!

Hurjan hauskaa viikonloppua kaikille!2 kommenttia:

  1. Onko koulutkset Helsingissä?
    Sitten vaan mulle viestiä, niin voin majottaa, jos satun olemaan kotona!
    -Reetta

    VastaaPoista
  2. Tällä kertaa koulutukset ovat täällä meidän kulmilla, joten Suomeen asti en ole nyt tulossa, mutta kun taas sinne poikkean niin ilmottelen kyllä heti!!!

    VastaaPoista