tiistai 8. tammikuuta 2013

Joululoma!



Onpa päivät kuluneet taas aivan liian nopeasti enkä ole saanut kirjoitettuakaan kaiken tämän kiireen keskellä, vaikka meillähän piti olla loma!


Nyt korjaan tilanteen ja lisään kerralla koko loman kuulumiset ja valokuvat, niitä riittääkin!

Loma meni tuttuun tapaan treenaten ja yhdessä aikaa viettäen. Tytöt treenasivat jokaisena päivänä aamu yhdeksästä iltapäivään Daviden, Antoinen, Anaïsin, Natalien ja Rijanan kanssa. Iltapäivällä suoraan treeneistä vielä kavereiden tai isovanhempien kanssa viereiseen pulkkamäkeen muutamaksi tunniksi pulkkailemaan kun minä jatkoin töitä. Siltikin tyttöjä oli suostuteltava pois, sillä leikit jäävät joka kerta kesken.
Myös laskettelusukset pääsivät tuulettumaan rinteeseen muutamaankin otteeseen sekä rengasmäkikin tuli testattua, eli kaikkea mukavaa puuhaa mahtui tähänkin lomaan ja säät suosivat meitä todella eikä pisamilta vältytty tälläkään kertaa!

Tyttöjen mieleen oli kaikista eniten tietenkin tunnit valmentajien kanssa, sillä tapasivat ajan kanssa kaikkia valmentajiamme ja saivat treenata oikein urakalla. Valmentajat joutuivat kieltämään useampanakin päivänä tyttöjä enää tulemasta jäälle, sillä olisivat vielä treenanneet lisää. Onneksi saivat jatkaa aina heti seuraavana aamuna ;)

Tytöt Anaïsin kanssa.


Hyppyjä ja piruetteja tehtiin mielettömät määrät ja Alexia hyppäsi kauniita kaksoisakseleita valjaissa ja Daviden tarvitsi pitää vain yhdellä kädellä kiinni valjaista. Tämä oli loman kohokohtaa, sillä sitä hyppyä odottavat kuin kuuta nousevaa. Sen suorittaminen ottaa vielä aikaa varmasti ilman valjaita muutaman vuoden, mutta hyvää treeniä hyppiä valjaiden kanssa ja valmiudet siihen ovat oikein hyvät ja 2,5 kierrosta pyörähtää Alexialta ketterästi. Erika on tuossa hieman hitaampi, vaikka muuten kaksoishypyissä onkin hieman edellä.





Davidkin innostui hyppimään ;)


Mamman kanssa pulkkamäessä.










Joulukin oli ja meni ja oli jälleen ihana. Siinä on aina oma taianomainen tunnelmansa ja jännityksensä ja niin myös tänä vuonna!




Tytöt esiintyivät pukille niin suomeksi kuin ranskaksikin yksin ja yhdessä. 





Danielin joulu oli pelastettu kun sai kauan haaveilemansa moottorisadan!




Enkä minäkään ilman paketteja jäänyt. Olinkohan oikeasti ollut noin kiltti?!!!!
Vähän kyllä epäilyttää!


Sain kauan haaveilemani järkkärinkin ja nyt sitten lupaan parantaa kuvien laatua ja toivottavasti myös kuvakulmia ja saan itsekin kuvattua videopätkiä näytille ;) Toivottavasti!
Kunhan hetken opiskelen tuota kameraa, sillä siinä on valtavasti toimintoja ja ohjekirjaa lukiessani olen jo pyörällä päästäni. 
Jere kyllä povasi, ettei mun käytössä tuosta kamerasta saada ikinä kaikkea hyötyä irti! Mä kuitenkin luotan ihanan ystäväperheen vierailun aikana tapahtuvan ensi kuussa ratkaisevan käänteen sen asian suhteen ;) sieltä saapuu kameraexpertti vierailulle ja meillä on toivottavasti monta iltaa aikaa yhdessä opiskella kameran saloja ;)
Toivottavasti saan tuosta kamerasta kaiken irti ja saatte tekin nauttia sen lopputuloksista pian ;)
Ensimmäisten kuvien jälkeen tuli kyllä tunne, että samaan pystyn iPhonenkin kameralla....
Myönnetään ;) mutten luovuta!

Jouluvieraina täällä oli ylämökillä nonna ja Vicce, meillä mamma ja pappa ja heti joulun jälkeen saapuivat Danielin kummit Reeta ja Kari sekä pieni ja niin reipas Josefiina. Kyllä oli upeat päivät taas yhdessä, harmittavan vähän kerkesin nähdä ketään, mutta niistä pienistäkin hetkistä kyllä nautin kovasti!


Oliverin kummit Dominik ja Sandrakin saapuivat heti joulun jälkeen ison lahjasäkin kanssa ja yhdessä kokosivat mieleisen lahjan Oliverin kanssa.



Jokainen lapsi sai tämmöiset valtavat kilon tikkarit.... mahtavat olla täysi-ikäisiä kun nämä on syöty....


Meillä oli tyttöjen upeat gaalatkin ja ne olivat menestys, tänäkin vuonna. Ihmiset olivat haltioissaan ja tykkäsivät kovasti.
Jokainen esiintyjä esiintyi kauniisti ja tunnelma oli upea! Kyllä sitä vaan saa olla niin omiensa joukossa ja ylpeä jokaisesta luistelijasta!

Ensimmäinen gaala oli hallissamme.

Erika esitti oman kilpaohjelmansa.







Muutama kuva myös edellispäivän kenraaliharjoituksista meidän seuran teineistä ja Maximesta.



Maxime


Tyttöjen niin rakkaat valmentajat, Rijana ja Natalie


Pappa, mamma ja nonna gaalan herkkuja nauttimassa.


Seuraava gaala esitettiinkin tunnelmallisemmin Montanan kauniin tähtitaivaan alla.
Seuramme puheenjohtaja toivotti kaikki tervetulleeksi.


Ja selostajanamme ihanat valmentajamme Natalie ja Antoine toivottivat kaikki tervetulleiksi astumaan mukaan laivaan ja maailman ympärysmatka sai alkaa.


Kaikkien ohjelmanumeroiden lisäksi oli Alexian vuoro esittää oma kilpaohjelmansa.



Maxime ja Alexia



Sveitsin olympiaedustaja ja tyttöjen valmentaja Anaïs Morand esiintyi jälleen varmasti ja kauniisti.


Tytöt matkasivat Hawaijille..



...ja Mexicoon...



 Myös minä pääsin esiintymisen makuun Cowboyna oman ryhmäni kanssa ;)



 Jere toimi jälleen kameramiehenä.


Ja kilparyhmämme esiintyi Italian jalkapalloilijoina...





 Yleisön joukossa oli iso joukko niin suomalaisia kuin sveitsiläisiä ystäviämme, aivan mahtavaa! 
Kari ja Josefiina tässä kuvassa


Haikeaa kun gaalat ovat taas ohi, niiden kanssa on aina niin mielekästä puuhastella ja odottaa sitä h-hetkeä, joka huokuu ihanaa tunnelmaa ja innokkaita ihmisiä ja yhteishenkeä ;)

Koko loma oli kyllä vertaansa vailla ja taas hyvin mielin aloitimme reippaan ja niin mukavan loman jälkeen arkinen aherrus, jossa puuhaa riittääkin.
Ihanaa kun ovat niin reippaita ja keksiliäitä lapsia, ettei aika tule pitkäksi ja aina viihtyvät paikassa kuin paikassa. Eikä kavereista ole pulaa. Se on tärkeää. Monesti olen miettinyt miten meidän elämä voisi olla kovin toisenlaista, jos lapset olisivat hankalampia ja viihtyisivät vain kotona. Onneksi ovat samanlaisia kyläluutia kuin äitinsäkin ;) yhdessä me pärjätään missä vain!

nonna ja Vicce


Pojat uusien liukureiden kanssa


 Mitä pienet edellä, sitä isot perässä... vai miten se nyt menikään...




Daniel ja mamma


mamma ja pappa


Josefiina


Minä olen tehnyt niin valtavasti töitä, asiakkaita olisi enemmän kuin tunnit riittävät ja vaikka nonstoppina vedänkin treenejä 9-17.00 niin siltikin joudun sanomaan ei oota, sillä asiakkaita olisi enemmänkin. Tälläkin viikolla olisi monta tuntia, mutten valitettavasti voi ottaa niitä, sillä lapset ovat koulussa, enkä kerkeä koulun aikana vetämään tunteja kun pitää kuskata tyttöjä treeneihin ja sitten on vielä pojatkin. Viikonloppuna kaksi asiakasta ilmoittivat napakasti, ettei kyllä luistele sitten muidenkaan kanssa, sillä tykkäävät minusta niin valtavasti. Tuo on toki aina kiva kuulla, vaikka mielellään siirränkin asiakkaita muille nyt näiksi muiksi viikoiksi kun itse en heitä pysty ottamaan.
Kalenterissa on jo hiihtolomalle ja useammalle viikonlopulle kivasti työtunteja. Sitä alkaa näiden valmennusvuosien jälkeen olla itsekin tuttu kasvo Crans Montanassa ja asiakkaita tulee kokoajan enemmän ja enemmän.
Ilomielin työskentelen noiden kaikkien ihanien asiakkaiden kanssa ja miten huippu porukka meitä onkaan jäällä työskentelemässä. Parhaita päiviä!

Tietenkin myös poikien kiekkotreenejä ja Jeren maalivahtitreenejäkin mahtui lomaan.




Sveitsin entinen olympiakiekkoilia menneiltä vuosilta Charlie valmentaa Danielin porukkaa.



Jere valmentaa Oliverin porukkaa yhdessä Sveitsin entisen maajoukkuepelaajan Dominikin kanssa. Tässä lopputuuletukset meneillään.


Rankan, mutta mukavan treenin jälkeen tutkitaan luistimia



 Jereä piti kiireisenä valmennuksen lisäksi myös omat treenit sekä muiden joukkueiden treenit, sillä treenasi niin ykkös- kuin kakkosliigan porukan kanssa myös. Ja oli hyvin innoissaan kutsuista korkeampaan liigaan ;)



Pojat isin peliä katsomassa.


Iltaisin nautimme kotona kiirettömästä ajasta. Oli ihana istuutua alas, jutella rauhassa, syödä hyvin ja saunoa reippaan ja työntäyteisen päivän päätteeksi.
Tytöillä oli gaalojen lisäksi vielä loman päättäjäisjäädiskossa esiintymiset


joten esiintymistä on riittänyt tällekin lomalle ja ensi kuun kilpailurupeamaa odotamme innolla jo.

Vuosi vaihtui iloisissa merkeissä hyvin syöden ja niin mukavalla porukalla.


äiti ja tytäs ;) nykyaikana!



Heti vieraiden lähdettyä saimmekin tänne pienen hoitolapsen iloksemme kun tyttöjen luistelukaveri Lisa saapui meille muutamaksi yöksi hoitoon vanhempien matkatessa Italiaan. Saunottiin suomalaisittain ja Lisa kauhistelikin, että voiko lapset käydä saunassa ja pyysi uikkaria lainaan. Alexia opasti, ettei uikkaria todellakaan tarvita, ja näytti kuinka uloskin mennään juoksemaan alasti. Kävin nappaamassa tytöistä kuvankin saunassa, jolloin Lisa ehdotti, että Alexia voisi olla ilman uikkareita muiden takana ;)
Meidän luonnonlapsi, joka jäälläkin on sulattanut lähes jokaisen turistin sydämen! Hänet kyllä
huomataan, niin hyvässä kuin pahassakin! Pieni, mutta sitäkin pippurisempi!

Erika, Alexia ja Lisa



Nettikauppakin alkaa olla hyvällä mallilla, tuotteiden valinta ja tilaukset käyvät kiivaana ja toivottavasti pian saapuu ensimmäinen lähetys jo perille. Jospa sitä pääsisi pian tositoimiin! Seuran tytöt odottavat jo malttamattomina tuotteita ;)

Ihanaa alkanutta vuotta kaikille!!!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti