maanantai 28. tammikuuta 2013

Romanttisia päiviä...Alexia sai tänään taas ihanan rakkauskirjeen Etiennelta.
Etiennen isä oli nauranut, että tuliko Alexia Suomesta vai Afrikasta, kun katsoi kasvojen väriä. Alexia on kuulemma ollut niin paljon Montanassa luistelemassa, että on saanut kunnolla aurinkoa ;)

Meillä oli Jeren syntymäpäiväviikonloppu. Hyvää ruokaa ja yhteisiä hetkiä. Kumpanakin päivänä kurvasimme tyttöjen kanssa jäälle heti aamusta, jossa vierähti iltapäivään, sillä työtunteja oli taas ilmestynyt listaan kiitettävät määrät koko viikonlopulle. Innolla ahersin jäällä ihanien luistelijoiden kanssa.
Mutta illalla oli ihanaa aikaa puuhastella kaikkea kivaa koko perhe yhdessä ja nauttia synttäriillallista ja herkutella.

Jere ja pojat viettivät lauantaina päivän kiekkoa pelaillen seuran poikien ja vanhempien kanssa ja
 sunnuntaina olivat koko päivän laskettelemassa


 ja vielä perään stigakisassa.
ja sitten kaakaolle.Jere on terottanut kohta koko seuran luistimet ja päävalmentaja oli niin tyytyväinen terotukseen, että Jere sai siunauksen päävalmentajalta terottaa kilparyhmänkin luistimet kilpailuihin. Antoine lupasi antaa luistimensa seuraavaksi, jos Natalien siunaus vielä saadaan, jonka luistimet Jerellä on nyt terotettavana ;)

Poikien kiekkoilukin toi taas muutamat hokkarit terotukseen ja innokas terottaja työskenteli reippaana terotuksiensa kanssa.

Kyllä seuramme porukka nauraa meitä. Pyörittelivät päätä, että ihmeperhe Turuselta saa huollon, vaatteet, valmennuksen kuin hulinankin, mutta nukkua meillä ei taatusti keretä ;)
Hullut suomalaiset, semmoisina meidät tunnetaan kaikkialla.

Viikonloppuiltoja ilahdutti taitoluistelun EM-kilpailut, joissa nähtiin upeita suorituksia. Harmi, ettei Kiira päässyt mukaan, mutta MM-kisoissa sitten antaa parastaan!
Ollaan katsottu nauhalta moneen otteeseen kisoja ja Rijana nauroi tänään taas kun valmennuksen ohessa seurasi Alexian taukoa, jota vietteli pikkujäällä yksin omien koreografioidensa kanssa. Sanoi, että huulta piti oikein purra kun niin silmät kiinni eläytyi ja antautui esiintymiselleen.
Tuo neiti ei väsy ikinä!

Juuri yksi äiti huokaili, miten Venäjällä jo 2003 vuonna syntyneet hyppäävät kaksoisakselin. Alexia kuunteli hetken ja tokaisi Rijanalle, että ensi vuonna se on minunkin siis hypättävä. Rijana miettikin, että jospa anottaisiin vähän vapautusta koulusta ja alettaisiin lisäämään treenimäärää ;) Koulu vähän häiritsee tätä meidän tahtia ;)

"Voittajia ei ole ihmiset, jotka eivät tee virheitä, vaan he, jotka eivät luovuta!"

Ihanaa, reipasta alkanutta viikkoa kaikille! Me treenataan perjantain kisoihin ahkerasti ja jännityksellä lähdemme matkaan!

2 kommenttia:

  1. Voi ihanat te! Kiva aina lukea tätä blogia ja kuulla kuulumisia!! Kyllä mua aina kans piristää ja vähän naurattaakin tuo teidän meno, ootte oikee hulinaperhe. Terveisiä sinne kaikille sekä onnea ja tsemppiä kisoihin!!
    -Reetta

    VastaaPoista
  2. Halit sinne meiltä kaikilta!!! Tule pian taas tänne!!! Pus <3

    VastaaPoista