sunnuntai 14. lokakuuta 2012

Reipas, raikas viikonloppu.

Taas on viikko vierähtänyt semmoista haipakkaa, ettei perässä meinaa pysyä!
Luisteluseuramme sihteeri Jürgen haastoi minut 30km:n lenkille, ja samantien otin haasteen vastaan ja tänään aamulla juostiin sitten suht reippaalla vauhdilla 30km:n lenkki. Koko matkan askel kulki kevyesti ja vikan viiden kilometrin kohdalla Jürgen jäi matkasta kun pitkään oli sinnitellyt mukana ja hyvin kyllä jaksoikin. Pyysi minua juoksemaan reippaasti loppuun kun itse piti pienen tauon ja hitaammalla tahdilla hölkkäili sitten perässä. Muuten vauhti oli mukavaa keskusteluvauhtia ja matka taittui mukavasti rupatellen. Lopulta sitten käskystä kirin yksin "maaliin" ja matkaan taittui noin 2 tuntia 45 minuuttia. Mukavaa juoksua ja innolla lähden matkaan kahden viikon kuluttua Lausanneen ;)


Juoksun jälkeen olikin nopea suihku ja ihana valmis Martinan tekemä lounas ennen treenien vetämistä. Sitten kolme seuraavaa tuntia kuluikin hallilla treenejä vetäen ja se oli hyvää palautusta jaloille. Nyt illalla voisi lähteä vaikka uudelle lenkille!

Viimeiset opastukset tankkauksestakin tuli kattavasti tänään ja myös pakollinen lepomääräys vikoille päiville ennen maratoonia ;) vielä kerkeän kuitenkin monta lyhyttä lenkkiä ja yhden pitkänkin hyvin ennen viimeisten päivien hiljaisempaa ja rauhallisempaa eloa. Ihanaa kun kaikki huolehtivat, jotenkin se tuntuu hyvältä, vaikka yleensä holhousta kammoksunkin ;)

Luistelut sujuivat hyvin ja kaikki valmennettavat olivat jälleen superreippaita.
Tyttöjen ohjelmat ovat taas palanneet tauoilta käyttöön, sillä seuraavat kilpailut odottelevat jo nurkan takana ja näin tämä pitkä tauko on taas vietelty ja kisavalmistelut alkavat. Sitten koittavatkin testit ja heti perään seuraavat kilpailut, jotka ovatkin tässä kotinurkilla Sionissa ja sen jälkeen alkaakin ahkera treenaus vuosigaaloihin, jonne saammekin kasapäin läheisiämme yleisöön. Mamma ja pappa saapuvat jouluksi ja uudeksi vuodeksi ja Reeta, Kari ja Josefiina heti joulun jälkeen myös luoksemme. Kyllä on aivan ihanaa saada heidät kaikki tänne! Ja gaalassa yleisön joukossa kun istuu omia läheisiä, se se vasta onkin iso juttu tytöille!

Pojilla oli eilen joukkuekuva.
Daniel istuu eturivissä keskellä ja Oliver heti veljensä takana.


Pojilla oli jälleen niin hyvät treenit ja se pienten ilo ja into, sitä on kerta toisensa jälkeen ihana seurata. Danielin "joukkue" sai nautia loppuhuipennuksena tällä kertaa tämmöisestä vauhdista


ja Oliver pääsi pelaamaan ihan kunnon peliä ja oli jopa mukana pelissä ymmärtäen vähän jo pelin ideaakin ;) Saapuikin jäältä niin iloisena hehkuttaen, että oli parhaat treenit ikinä. Danielilta tuli itku kun treenit loppuivat, oli jälleen tulossa vasta mailaa hakemaan. Onneksi pääsee ensi viikolla taas mailallisten vuorolle pelaamaan. ja kohtahan alkaakin syysloma, sitten pelataan ahkerasti!


Ja heti treenien jälkeen pihalätkässä menikin loppupäivä. Tytöilläkin oli koko eilinen päivä aamutreenien jälkeen vapaata ja yhteiset leikit ja pelit jatkuivat pitkälle iltaan.
Ensin oltiin tyttöjen kanssa koko aamu siis hallilla ja toin tytöt kotiin ja lähdimme poikien ja Jeren kanssa hallille poikien treeneihin. Kaupan kautta kotiin ja illaksi saimme vielä Lökön ja Puttosen veljekset meille saunomaan ja istumaan iltaa. Oli hauska ilta hauskassa seurassa.

Jere on pelissä ja lapset nukkumassa. Nyt kerkeää ensimmäistä kertaa istuutua alas tänään ja rentoutua!
Valkoista teetä ja voileipiä.
Voi näitä ihania päiviä.
Raikas ilma, kaunis väriloisto ja ihanat mussukat ja ystävät <3 elämän pieniä, suuria iloja <3
Tästä on hyvä aloittaa uusi viikko!

Ihanaa, reipasta uutta viikkoa kaikille!

2 kommenttia:

  1. Kyllä olette ahkeria, meinaa aina hengästyttää kun olette niin reippaita :) Terkkuja Bernistä. P

    VastaaPoista