lauantai 6. lokakuuta 2012

Kiekkokoulun aloitus!

Ihana viikonloppu! Koko perhe taas kasassa ja mikä ihaninta; poikien kiekkokoulu alkoi vihdoin!
Daniel oli hellyyttävä kiekkoilija.


Siellä pieni isojen seassa vilisti menemään ja oli intoa täynnä ja taidollisestikin pesi kyllä monet isommat ja sai paljon kannustusta niin valmentajilta kuin yleisöstäkin. Ja poikahan nautti! Hymyssä suin luisteli pitkät treenit ja oli kokoajan mukana, vaikka tuskin kaikkia ohjeita edes ymmärsi ;) Loppukevennykseksi kisailtiin tälläisissä tunnelmissa, eikä isomman luistelukaverin kokokaan haitannut menoa ;)Tunti ja vartti kesti tunti ja Daniel kysyi silmät suurina kun tunti loppui, että otetaanko nyt mailat ;) luonnollisesti he kun eivät vielä saaneet pelata ;)

Oliver siirrettiin suoraan Bambien joukkueeseen ja pääsi lopuksi pelaamaankin kunnolla.


Oli niin eri meininkin isommankin kiekkoilijan luistelussa ja pelaamisessa kuin viime kaudella. Mun ihanat kiekkoilijat, sydän suli kun heitä seurasi! Hassua miten sitä elää täysillä mukana tuossa poikienkin innossa, miten aika meni siivillä heitä seuratessaan ja muiden äitien kanssa rupatellessa ;)


Jere oli mukana valmentamassa omien treeniensä jälkeen ja kun siirryimme poikien treeneistä ystäväperheen synttärijuhlien jälkeen toiselle hallille omiin treeneihimme olikin päivä yhtä luistelua taas. Mutta aivan huippu päivä. Tytöilläkin oli niin mielettömät treenit, että tuosta on huomenna taas hyvä jatkaa.
Rijana oli ostanut tytöille valmennusvihkot, jonne kirjataan tarkkaan tyttöjen kehityskaarta ja sekös motivoi entisestään. Kadotetut hypytkin löytyivät jälleen! Kyllä Rijana tietää mistä narusta aina vetää ;)
Ihanissa tunnelmissa odottelemme siis huomisia tuplatreenejä ja Jeren peliä. Hallielämää siis taas edessä, mutta sepäs meille passaa. Siellä lapset viihtyvät ja miksei myös me aikuisetkin. Mehän ollaan siellä missä lapsilla on hyvä olla ja nautitaan heidän innosta ja ilosta. Elämä on aikas ihanaa juuri tälläisenä. Kiiran upea ohjelma sai tytöt nukahtamaan hymyssä suin ja veikkaan, että ennen aamujäitä katsomme ohjelman vielä kertaalleen ;)

Tytöillä on vaihtunut yhteinen kieli taas kesäloman jälkeen takaisin ranskaksi(loman ansiosta kun pitkään puhuivat yhdessä useimmiten suomea) ja pojillekin kun juttelee niin useat sanat tulevat ranskaksi. Saa nähdä koska koko nelikko kommunikoi pääsääntöisesti ranskalla. Meille puhuvat edelleen aina suomea. Mitä nyt viikonpäivät, kuukaudet, kaikki kouluaineet, luistelusanasto ja erilaiset luontoon liittyvät sanat ja asiat tulevat sujuvammin ranskaksi. Yhdessä sitten mietitään mitä voivatkaan olla suomeksi. Oliverkin on lisännyt puheeseensa paljon ranskaa ja Veronique-opettaja soittelikin alkuviikosta ja kertoi samalla, että Oliver on tosi taitavasti oppinut käyttämään ranskaa ja 
muodostaa jo vaikeimmatkin lauseet usein onnistuneesti. On jo ihan muiden mukana jutuissa ja näkee miten saa koulusta paljon enemmän irtikin kuin ennen.

Niin ja minun maratontreenaus. Matka on pidentynyt jo 20km:n kieppeille, eli ihan ei tavoitteissa vielä olla, mutta vielähän tässä on kolme viikkoa aikaa koitokseen.... Aamuisin juoksen 45-50minuutissa 10km ja nyt siis kerta viikossa 16-25km:n matkan suht samalla vauhdilla mitä kymppi menee. Koko maratonia tuskin ihan tuolla vauhdilla jaksan juosta, vaikka se aika hyvä tavote olisikin!
Innolla odottelen koitosta, mutta kaikki juoksukaverit ovat kadonneet :( alkuun meitä oli lähdössä monta juoksiaa, nyt ei enää kukaan lähde edes puolikkaalle. Juoksu osuu kyllä juuri lasten syyslomalle, joten moni on reissussakin, mutta yksin siis näillä näkymin lähden matkaan... Vai olisikohan mulle juoksukaveria?


Oikein rentouttavaa sunnuntaita kaikille!2 kommenttia:

  1. Heti tuoreeltaan täällä lukemassa! Ja vielä voi toivottaa hyvät lauantain loput! Koitan omaakin blogia päivittää, ensin käsityöt, sitten muut :) Otavan opistonkin hommat meneillään eli lauantai-illan laatuaikaa parhaillaan. Halit Bernistä! P

    VastaaPoista
  2. Ihanaa kun sä jaksat aina käydä täällä lukemassa ja kommentoimassa ;) toivottavasti nähdään taas pian! Haleja Berniin! Täällä just tänään taas mietittiin teitä ja mietittiin miten Pihla intoilee leirillä ;) reippaita ja ihania päiviä sinne!

    VastaaPoista