lauantai 27. huhtikuuta 2013

Verbierin gaala.


Kauden viimeiset esiintymiset takana ja Verbierin gaala sujui hienosti, vaikka tytöt kaatuivatkin kumpikin, mutta hienosti sekin meni täysin samaan aikaan ;)
Rytmi säilyi upeasti koko gaalan ajan ja olivat tosi hellyyttäviä ja taitavia. 
Rijana muokkasi ohjelmaa vielä muutamaa tuntia ennen gaalaa ja siitä tuli kyllä todella kaunis. Antoinen kanssa kerkesivät hyppiä vielä mukavasti myös ennen illan esiintymisiä.
Annastiinakin saapui Paavon ja Winstonin kanssa gaalaa seuraamaan. Olipas kiva yllätys!Viime päiviin on mahtunut muitakin keväisen hienoja hetkiä. 
Keskiviikkoaamulla me olimme tuttavaperheen kanssa ajamassa heidän 300 lammasta toiseen aitaukseen. Harmi, ettei siinä hässäkässä kerennyt kuvailla. Daniel kiljui riemusta kun lampaat meinasivat lähteä laumana omille teilleen ja tuttavaperheen äiti heitä paimenteli oikealle tielle. 
Olipas meillä hauskaa.
Tuolla tuttavaperheen maatilalla Erika on viettänyt paljon hienoja hetkiä. Hänen ensimmäinen ystävä ja edelleen yksi parhaista ystävistä on tuo maatalon tyttö ja heidän elämään pääsee toisinaan mukaan, vaikka siinä perheessä ei lapset paljon kerkeä ja saakaan leikkiä, vaan hommia paiskitaan koko perheen voimin, mutta aina toisinaan vapaa-aikaakin liikenee ja ystävät saavat olla mukana hulinassa. Meidän harmiksemme heidän tyttö ei pääse useinkaan meidän mukaan, sillä heidän äidin mielestä kaikki ylimääräiset harrastukset ovat ajan hukkaa ja sekin aika kuuluisi urheilla maatilalla.
Onneksi ollaan kaikki erilaisia, suuri rikkaus nähdä asioita monelta kantilta ja tavata niin kovin erilaisia ihmisiä ja onneksi kaikesta erilaisuudesta huolimatta tytöt ovat säilyneet läheisinä ja saavat jakaa erilaisia kokemuksia keskenään.

Oliver oli muutaman päivän kuumeessa ja meillä oli kotipäiviä tiedossa. Sain tehtyä satujen ja legoleikkien ohessa töitäkin, vaikka ilomielin olisimme kirmailleet ulkona aurinkoisilla lenkkipoluillakin. Kyllä sitä on aivan eri tavalla energiaa kun saa olla ulkona reippailemassa. Toivottavasti ensi viikolla kaikki saisivat olla terveinä.

Ensimmäiset nimikoidut paidatkin saapuivat painatuksesta ja niistä tuli oikein pirteän näköiset ja yksilölliset.


Naapuriseuran tytöt ja meidän neidit olivat ensimmäiset koekaniinit ja kaikki olivat enemmän kuin tyytyväisiä.

Suomenkin muutaman seuran kanssa sovin kesäksi treffit, että menen esittelemään tuotteita lomamme aikana ja odotan jo kovasti.
Heti kesälomamme jälkeen sivut aukeavat sitten virallisesti ja toivottavasti työt sitten lisääntyvät entisestään.
Siihen asti hiotaan sivuja kuntoon ja tilaillaan tavaraa varastoon.

Reipasta viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti