torstai 6. joulukuuta 2012

Itsenäisyyspäivä ja nimet paperissa.Tänään Suomi juhlii taas itsenäisyyttään. Juhlallinen päivä ja meillä tätä päivää juhlistetaan joulukuusen koristelulla ja juhlallisella sinivalkoisella illallisella sekä tietenkin uuden presidenttiparin vastaanottoa ja pukuloistoakin seurataan.
Onnea 95-vuotias Suomi!


Meillä on syytä toiseenkin juhlaan, sillä nyt on sitten virallisesti nimet paperissa ja minun yrittäjän arki alkamassa. Tammikuussa olen sitten virallisesti yrittäjä ja maahantuoja. Ja tammikuun aikana aukeaa sitten sivut ja työmaa alkaa sitten siitä pikku hiljaa, toivottavasti mukavasti.

Tässä pientä esimakua tulevasta, käyntikorttini kääntöpuoli ;) Ihanan Suvin käsialaa ja juuri niin kaunis kuin olin haaveillutkin.


Tässä on viimeiset päivät kuluneet melkoisessa vilskeessä ja jokaisena päivänä on saatu hirmuisesti aikaan. Isot pyörät kun laitoimme pyörimään niin ei itsekään meinaa aina perässä pysyä ;)
Iso kiitos kuuluu maailman parhaalle kälylleni, Suville, joka ideoi niin nettisivut, logon kuin kauniit käyntikortitkin.
Iso kiitos myös rakkaalle miehelleni, joka taas jaksaa uskoa ja auttaa, niinäkin hetkinä kun perässä ei meinaa pysyä... Hän jaksaa herätä aamuisin kanssani kukonlaulun aikaan ideoimaan ja suunnittelemaan, vääntää rautalangasta, jos ei meinaa mennä jakeluun jokin asia... tai aika monikin asia ;).
Sekä veljelleni, joka on aina jaksavat uskoa minuun, vaikka usein onkin se ihminen joka tiputtaa takaisin maan pinnalle, tällä kertaa sain täyden siunauksen häneltäkin ;)
Ja tietenkin vanhemmilleni, äitiltä saa kollegana paljon hyviä vinkkejä.
Ja Lindalle, jonka kanssa nimikin saatiin keksityksi hetkessä, jota Suvi hiukan muokkasi ;) ja kaikki te ystävät, jotka kannoitte jälleen kortenne kekoon ja tarjositte auttavaa kättänne. Mihin joutuisinkaan ilman teitä?!
Te jaksatte aina uskoa ja tsempata, elää mukana! Se on niin valtavan iso asia, kiitos!!!

Tammikuussa aukeaa siis taitoluisteluvaatteiden erikoisliike. Katsotaan nyt miten nämä vanhoolliset sveitsiläiset lähtevät nettikaupan pyörteisiin mukaan. Toivottavasti hyvin. Ainakin kauppa tuntuu käyvän ulkomaalaisiin nettikauppoihin, joista meidänkin seuran tytöt jatkuvasti tilaavat, sillä tarjontaa ei täällä liiaksi ole.

Kaikista upeinta on ollut huomata miten yhteistyöhaluisia kaikki merkit ovat olleet ja sainhan upean italialaisen merkinkin edustukseeni, jota ei kukaan muu vielä ainakaan täällä Sveitsissä myykään. Siitä olen erityisen innoissani ja se olikin minun ensimmäinen merkkini.

Tähän projektiin on mahtunut jo tässä vaiheessa niin ikimuistoisia hetkiä ja on ollut todella haasteellista, mutta samalla erityisen antoisaa puurtaa tämän asian tiimoilta ja huomata miten asiat etenevät ja miten niihin itse pystyy paljon vaikuttamaan.

Meidän seuramme johtoporras ja valmentajat ovat kaikki asiasta hyvin innoissaan. Päävalmentajakin sanoi oitis, että on jo vuosia koittanut vihjailla kaikille, että tämmöisestä liikkeestä on huutava pula Sveitsissä. Täältä ei kukaan tunnu löytävän tarvikkeita ja asusteita. Liikkeitä on vähän ja valikoima suppea.
Toivotaan, että pystyn tarjoamaan heille nyt sitä mitä he kaipaavat. En varmasti oitis saa kaikkea esille enkä ehkäpä osaakaan olla jokaiselle avuksi, mutta pikku hiljaa jos yhdessä asiakkaitteni kanssa rakentaisimme toimivan yrityksen!

Mielenkiinnolla jäämme odottelemaan mitä tästä vielä kehkeytyykään. Toivottavasti jotakin hyvää ja ainakin pitkäaikainen yhteistyö monien ihanien edustajien kanssa!Meillä on täällä lunta tullut taivaan täydeltä edelleen. Ulkojäät ovat peruttu, mutta onneksi olemme saaneet extrajäitä halliin, kuten tänäänkin lounasaikaan, sillä huomennahan me jännitämme jälleen tyttöjen kisoja.
Erikahan kerkesi alkuviikosta kadottaa hyppynsäkin. Onneksi tunnin lopussa ne löytyi jälleen, mutta kaikki on siis mahdollista ja juuri kun kerkesin mainita, että Erika on semmoinen varma luistelija....

Kilpailujärjestyskin saapui ja Erika luistelee seitsemäntenä, Alexia viidentenätoista ja seuramme Vanessa kahdentenakymmenentenä. Listaa silmäillessäni kyllä jännitys palautui pikku hiljaa mieleeni ja en malta odottaa huomista kamppailua kovia tyttöjä vastaan.
Ihanaa kun on liki kotikisat ja tuossa ihan lähellä!

Saint Nicolas on vieraillut jo eilen poikien jäällä ja huomenna tyttöjen. Karkki-pähkinä-mandariini-pussien jako on täydessä touhussa ja joulupukin näköinen ukkeli keikkuu milloin jäällä ja milloiin kauppojen ovella pussiensa kanssa ilahduttamassa lapsia.

Joten oikeaa joulun taikaa alkaa olla ilmassa. Kuusi koristaa jo illalla kotiamme ja loput joulukoristeetkin asetellaan paikoilleen. Sitten valmistaudutaan kisoihin ja sen jälkeen sunnuntaina käynnistyvään poikien ensimmäiseen vierasturnaukseen Champeryssa ;)
Aika jännä viikonloppu taas luvassa!

Peukut pystyyn huomenna tytöille. Toivottavasti esiintyisivät kauniisti ja varmasti. Saisivat mahdollisimman puhtaat ohjelmat, yltää niillä sitten mille sijalle tahansa, mutta että olisivat itse tyytyväisiä ja jokaisen vaativammankin elementin suorittaisivat onnistuneesti. Kylläpä jännittää!

Ihanaa Itsenäisyyspäivää kaikille!!!!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti