tiistai 11. joulukuuta 2012

Course de Noel

Taas ollaan uudessa viikossa ja kovaa vauhtia menossa kohti viikonloppua. Joululoma lähestyy ja vielä olisi vaikka mitä puuhaa ennen sitä eikä joulupukin asioitakaan ole ihan täysin vielä hoidettu. Oliverin ainut toive on ollut maapallokirja. Nyt löysi kotoa minun ikivanhan kartaston ja kantaa sitä mukana kouluunkin joka päivä, ilmoitti vielä viikon kantamusten jälkeenkin, ettei hän toivo kyllä joulupukilta mitään kun sai parhaan kirjan jo.
Tänä aamuna kuuntelin kun jutteli Danielille kuinka hän hoitaa mammaa, pappaa, nonnaa ja Vicceä sitten kun he ovat jo niin vanhoja, että heillä on paljon ryppyjä. Danielilla on maailman paras isoveikka!

Mutta vielä hetkeksi viikonloppuun.... koitan ladata teille muutaman videonkin tähän. Saa nähdä miten onnistun!

Alexian kilpaohjelma
(Erika ilmoitti, ettei hänen kilpaohjelmaa saa ladata. Johtuu varmasti siitä, ettei ollut tyytyväinen omaan suoritukseensa. Ehkäpä saadaan hänenkin ohjelmasta vielä ote seuraavista kilpailuista, toivottavasti!)

http://www.youtube.com/watch?v=pQ1taFCjp7c

Lauantaiaamulla me starttasimme ajoissa jälleen Sionin hallille kannustamaan seuramme yhtä luistelijaa, Lauraa. Laura luisteli melkein puhtaan ohjelmansa ja sijoittui kovassa kilpailussa 12. Itse oli oikein tyytyväinen suoritukseensa. Suomalainen Emiliakin sijottui samassa sarjassa hienosti kuudenneksi. Hänen siskonsa Ilona jatkaa vielä illemmalla kilpailua toisella ohjelmallaan.

Siirryimme hallilta Sionin keskustassa juostavaan Course de Noel, jossa kaikki kolme koululaistamme juoksivat. Oliver aloitti ensimmäisessä sarjassa hienosti juosten koko matkan (1km) ja melkoisella vauhdilla juoksikin. Ihania pieniä juoksijoita oli 300. Virallisesti sarja oli tarkoitettu vuotta vanhemmille, mutta Oliverin ikäisiä juoksijoita oli joukossa satakunta. Oliver saapui maaliin parhaat ystävät rinnallaan ja sijoittui 223. kysyi kirkkain silmin, että saakohan hän ensimmäisen palkinnon.
Oliverin onneksi kaikille kilpailijoille jaettiin hienot mitallit ;)

Seuraavassa ryhmässä olikin sitten jo Alexia, joka kaatui lähdössä, mutta sijoittui kuitenkin ihan kivasti 17. Kahdensadan juoksijan joukosta ja oli kolmanneksi nopein tyttö.

Erika juoksi omanikäistensä joukossa hienosti myös ja sijoittui 66. Ja tytöistä ylsi kymmenen joukkoon.

Tämä on kiva tapahtuma kun koko pieni kylämme osallistuu omilla tiimipaidoillaan aina kisaan ja henki on aivan mieletön ja kannustus kovaa vaikka kaikki leikkimielellä kisaavatkin, lähestulkoon.

Illalla me leikimme kotona. Lumileikkejä ja sisäleikkejä. Rauhallisen leppoinen ilta ja ajoissa nukkumaan.

Sunnuntaiaamuna me lähdimme hallille taas treeneihin välipäivän jälkeen.
Pojat starttasivat Oliverin ihka ensimmäiseen turnaukseen Champeryn kylään. Olisi ollut niin mahtavaa liittyä mukaan, mutta valitettavasti minun oli mentävä töihin, sillä Rijana on seuramme yhden tytön kanssa kilpailuissa ja me suoriudumme Antoinen kanssa ryhmäkursseista sillä välin.
Saimme Rijanan iltapäiväksi jälleen treenauttamaan tyttöjä ja samaan aikaan kotiuduimme reissultamme kuin pojatkin. Oliverin turnaus oli mennyt hienosti. Kaksi voittoa ja yksi häviö. Iloinen pikku-ukko kertoi turnauksen tapahtumista ;)

Pojista lataan kuukausi takaperin kuvatun pätkän:

http://www.youtube.com/watch?v=Jyv8rhIq0ek&feature=plcp

Iloista ja reipasta viikkoa kaikille!
Ihanaa joulun odotusta!!!

2 kommenttia:

 1. Heippa!

  Aivan mahtavan hieno tuo Alexian luistelu, katsoin suu auki ja ihmettelin! :) Ja hienosti osaavat pojatkin luistella! Erikakin olisi kiva nähdä jäällä :)

  Meillä odotellaan Suomeen lähtöä, ensi perjantaina lennämme joulupukin maahan. Nyt jännäillään mitä tapahtuu, kun perheen pienimmälle iski tänään oksennustauti....Toivottavasti selvitään pelkällä säikähdyksellä eikä saada kaikki samaa tautia.

  Ihanaa joulunaikaa teille koko perheelle!!!!!

  Heidi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa lomaa teille! Nauttikaa!
   Toivottavasti säästytte muut oksennustaudilta! Tai jos se kurjuus meinaa teillä vierailla niin kerkeisi kiertää kaikki ennen lomaa!
   Onneksi on useimmiten nopeasti ohimenevä tauti! Vaikkakin niin kurja!

   Erikan ohjelman saan varmasti helmikuun kisoista ladattua myös. Mä kun olen aina kuvannut pelkällä puhelimella tyttöjen ohjelmia, niistä ei saa mitään selvää. Jere varmasti tulee yhden kisan ainakin helmikuussa taas katsomaan videokameransa kanssa. Saan sitten teillekin näytille! Ja kunpa nyt pian tulisimme sinne lähelle teitäkin kilpailemaan niin nähtäisiin taas livenä pitkästä aikaa!

   Ihanaa joulua teille ja paljon haleja jokaiselle!

   Poista