perjantai 21. syyskuuta 2012

Kisajännitystä syntymäpäivänäni!



Aamusta vihdoin koitti odotettu kisapäivä. Kuudelta starttasimme matkaan. Oliver ja Jere jäivät vielä hetkeksi nukkumaan. Jere vei Oliverin Romainille hetkeksi ennen koulua ja suuntasi itse Berniin toimistolle.
Oltenissa oli jännittävä kisatunnelma ja ihania tyttöjä taas jäähalli täynnä. Rijana auttoi tyttöjä valmistautumaan ja Natalie saapui samantien junalla myös Bernistä paikalle. Pian oli kisa-asut päällä ja Natalien meikkaamat tytöt valmiina kilpajäälle.



 Alexia oli heti ensimmäisessä ryhmässä lämmittelemässä ja toisena vuorossa. Alexia luisteli kauniisti, vaikka kaatuikin yhden hyppy-yhdistelmän.


Erika luisteli toiseksi viimeisenä ja Erikan ohjelma oli kyllä niin kaunista katseltavaa, kaikki piruetit vaihdoilla ja yhdistelmillä onnistui täysin. Hypyt olivat varmoja ja liu'ut upeita. Erika vaikutti ylivoimaiselta, vaikka Alexia olikin varma voitostaan. Taso oli kova, huomasi heti, että ollaan menty askel eteenpäin. Jännityksellä odotimme palkintojen jakoa.

Yllätys oli aikamoinen kun Alexia kuulutettiin korkeimmalle pallille.


Valmentajat olisvat sitä mieltä, että nimet ovat sekoittuneet Erikan kanssa.


Vielä illallakaan virallisia kisatuloksia ei kuitenkaan näkynyt netissä, joten huomiseen asti on odotettava onko näin. Ensimmäinen luistelija, oli se sitten Erika tai Alexia, oli ylivoimainen, ja tuntuisi aika hassulta, että Alexian ohjelmalla olisi yltänyt niin ylivoimaiseksi.... Erikan ohjelmalla se olisi mahdollista. Erikan ohjelma oli vaativin ja luistelu varminta. Pikkusisko kuitenkin pokkasi upean palkinnon ja mikä upeinta isosisko oli onnellinen pikkusiskonsa puolesta ja omasta neljännestä sijastaan myös, vaikka ihmettelikin valmentajien kanssa hiukan tilannetta. Erika vaan on niin sopeutuvainen ja vilpitön.
Silti tilanne tottakai selvitetään ja oikea palkinto menee siihen hyllyyn mihin se kuuluukin. Kunhan tulokset tulevat niin asia selviää kyllä.
Alexia voitti videokameran ja Erika selkärepun sekä kumpikin tyttöjen kauneussetit ja kauniin kukkakimpun.




Mielettömän upea päivä ja kyllä sai olla ylpeä taas tytöistä. Ovat he kyllä töitä tehneet ja sijoituksensa ansainneet. Valmentajat kiittelivät vuolaasti tyttöjä ja toivoivat samanlaista työskentelyä. Vielä on matkaa tavoitteisiin, mutta täältä tullaan, sanoi Erika istuutuessaan autoon.



Harriet saapui lasten kanssa meitä moikkaamaan hallille myös ja oli ilo tavata pitkästä aikaa.

Muita kavereita ei keretty nähdä kun olivat töissä eikä enää illalla voitu poiketa heillä kun oli kiiruhdettava hakemaan Jere ja sen jälkeen Oliver. Oliverilla oli ollut upea päivä, oli käynyt karatetunnillakin Romainin kanssa ja tykkäsi kovasti. Romain oli ollut niin jelleä kun Oliver oli heillä aamulla, päivällä ja vielä illallakin, että oli koulussa kertonut kaikille. Romainin äiti sanoi, että ottaa Oliverin koska tahansa uudestaan, että niin kiltti poika hän on ja ihanasti leikkivät yhdessä. Ihana kuulla, sillä tämmöisiä tilanteita saattaa tulla toisinaan eteen ja tuo on ihanaa kun on joku jonka luokse voi hädän hetkell mennä eikä tarvitsisi anoa koulusta vapaata sitten.

Illalla haetttiin illallinen kotiin ja nautittiin helposta illasta yhdessä leffan äärellä. Käytiin koti matkalla Sionin hallissa kurkkaamassa Erikan kavereiden treenejä ja oli kiva vähän nähdä heidänkin treenejä ja seuran toimintaa.

Huomenna treenit jatkuvat ja nyt on kova työmaa ennen seuraavia kisoja. Nyt on reilumpi tauko ennen seuraavaa koitosta ja tytöillä aikaa keskittyä nyt uusien asioiden opetteluun ilman kisastressiä, mikä on kiva juttu. Sitten tuleekin tiheämpi kisarupeaman, mutta sitäkin taas odotellaan sitten varmasti innolla.

Iloisin mielin pienet murut ummistivat silmänsä ja siirtyivät höyhensaarille mahtavan päivän jälkeen.

Iloista viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti