keskiviikko 30. lokakuuta 2013

Aurinkoinen vaellus.

Aurinkoisesta syyslomasta olemme saaneet nauttia mukavissa puuhissa.
Tytöt ovat luistelleet ahkerasti ja viettäneet aikaa Erikan parhaan ystävän Lisan perheen kanssa.He ilmoittivat maanantaina, että ottavat tytöt luokseen ja hoitavat heidät treeneihin ja minä saan pysytellä välillä kotosalla ja puuhastella mukavia juttuja poikien ja Jeren kanssa.
Heti käytimme tilaisuuden hyväksemme ja olimme uimassa ja olemme tehneet vaelluksia ja pihatöitä kaikessa rauhassa kun ei tarvitse kokoajan huristella pitkin jäähalleja.

Maanantaina olimme vielä koko perhe Leukerbadissa seuraamassa tyttöjen treenejä ja saimme ihania vieraitakin mukaamme, samalla pääsivät seuraamaan tyttöjen treenejä ja saivatkin nähdä kilpaohjelmia toinen toisensa jälkeen. 
Treenien jälkeen jatkoimme Leukerbadin upeisiin maisemiin vaellukselle ja nauttimaan aivan mahtavasta ruskasta ja aurinkoisesta päivästä.


Kipusimme ylös järvelle ja teimme siellä mukavan piknikin yhdessä,
jonka jälkeen laskeuduimme iltapäivällä takaisin Leukerbadin kylään.
Oli hauska reissu ja ihanaa seuraa! Kiitos!

Illan suussa kun pääsimme kotiin, Daniel ilmoitti oitis, että haluaisi lähteä vielä Biniin lenkille ;) Monen tunnin riehumiset ja vaellukset eivät vielä väsyttäneet pikku-ukkoa. Onneksi pääsi isin kanssa pihatöihin ja siellä jaksoikin ahertaa iltaan saakka. uskomattomia energiapakkauksia kyllä jokainen. Alexiakin veti täydet liki kolmen tunnin treenit ja juoksi pitkin rinteitä vaelluksella ja illalla vauhtia oli kotonakin niin että heikkopäistä hirvitti. Sauna ja lämmin kylpy, kyllä uni maittoi sen jälkeen.

Illalla ovellemme ilmestyi kaksi nuorta miestä armeijan vaatteissa.
Kertoivat saksaksi, että ovat metsässämme armeijan leirillä ja kysyivät saavatko tulla meiltä hakemaan vettä ja käydä ehkä suihkussakin. Jereä pikkasen nauratti kun kuunteli taka-alalla meidän keskustelua.
Huokaili, että on lomalla tämän viikon eikä työreissussa ;)
Nyt on armeijan miehiä sitten käynyt tässä pitkin iltaa suihkussa, kohta ne varmasti haluavat nukkuakin täällä ;)

Tänään aamulla meidät tavoitti suruviestikin, kun Jeren Erkki-pappa nukkui pois.
Erkki oli viime päivät jo todella huonossa kunnossa ja vaikka suru-uutinen oli odotettavissa, on se aina pysäyttävä hetki.
Sitä luopuminen on vaikeaa, vaikka tietääkin, että se on tuollaisessa tapauksessa paras mahdollinen ratkaisu kun toinen kärsii kovista kivuista ja on muutenkin aivan sänkypotilaana.
Lepää rauhassa Erkki!

Halloween lähestyy ja lapset odottavat innolla jo karkki ja kepponen-reissuja naapuriin.
Saamme huomenna suomivieraitakin luoksemme ja pääsemme juhlimaan Halloweeniä yhdessä.
Ja samalla saamme vuorostamme sitten Erikan parhaan ystävän tänne yökyläilemään loppuviikoksi ja päivät kuluvat taas hallilla kun saadaan koreografikin taas joukkoomme viikonlopuksi ja kisaohjelmat muokataan viimeiseen silaukseen ennen seuraavaa kilpailua.
Siinähän tämäkin viikko sitten hujahtaa.

Hauskan pelottavaa ja karmivaa Halloweeniä kaikille!

2 kommenttia:

 1. Aivan ihania kuvia ja ihana uusi blogilöytö ulkosuomalaiselämästä. Teillä on niin tosi aktiivinen perhe. Hyvää syksyn jatkoa t. AnnaLa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvää syksyn jatkoa sinnekin!
   Aina mukava kuulla,
   että on uusia lukijoita joukkossa ;)

   Poista