sunnuntai 18. marraskuuta 2012

Sitten kun minusta tulee isi....

.... pitääkö minun mennä vaatekauppaan ihan ilman vaatteita ostamaan isommat isien vaatteet? 
Sitten kun minusta tulee isi, pitääkö minun kävellä ihan yksin autokauppaan kun menen ostamaan auton? 
Jos haluan ostaa oikean ralliauton niin pitääkö siihen antaa ihan kaikki rahat? 
Tai oikeastaan haluankin Skodan, joko asuntoautoskodan tai poliisiautoskodan! 
Pitääkö niihinkin antaa ihan kaikki rahat?Tämmöiset pohdinnat ovat Oliverin mielessä päivittäin kaiken sen muun pohdiskelun rinnalla. Miten ihania asioita tuon pienen pojan päähän mahtuukaan ja miten hän aina jaksaa ajatella ihan kaikkea ja asioiden erilaisia puolia. Hän miettiin kokoajan mitä kaikkea me yhdessä tehdään hänen ollessa isi ja missä me kaikki asutaan. Toivottavasti lähekkäin ja tavataan mahdollisimman usein. Kaikista tärkeintä Oliverille tuntuu olevan, että hän saa olla isi, sitten on vasta kasvanut isoksi. Hän on suunnitellut miten hän ostaa äidilleen ihanan vaaleanpunaisen linnan ja tulee joka päivä siivouskoneen kanssa tekemään pihatyöt ja siivoamaan sisältä. Voi mitä kissanpäiviä minulle onkaan luvassa :)

Daniel komppaa vieressä. Kulkee veljen perässä ja apinoi aivan kaiken. Nämä ovat semmoinen parivaljakko ja erottumaton kaksikko ja tulevat taatusti ja toivottavasti aina pitämään toistensa puolia kiperissäkin tilanteissa.

Meillä on ollut ihana viikonloppu. Rentoa yhdessäoloa ja leppoisia päiviä. Eilen me vieteltiin aivan ihanaa iltapäivää ja iltaa yhdessä koko perheen voimin. Ulkoiltiin paljon, minä nukuin jopa päiväunetkin, saunottiin pitkään ja illalla otettiin vielä turnaus Wiillä, joka meiltä löytyy, mutta jota pelataan ehkäpä kaksi kertaa vuodessa.

Eilen aamulla oli jokaisella jäätreenit. Kahdella hallilla seilattiin, että saatiin organisoitua taas tuokin aamu ja jokainen pääsi omiin treeneihinsä, sillä Jere treenasi kolme tuntia Sionin hallissa samaan aikaan kun tytöillä ja minulla oli muutaman tunnin treenit Sierressä. Onneksi ihana seuramme sihteeri leikitti poikia treeniemme ajan ja piirtelivät yhdessä lämpimässä tuomarikopissa. Tytöt nousivat valmentajien kyydillä Montanaan jatkamaan treenejä ja minä vein pojat sillä aikaa Sierrestä Sioniin poikien treeneihin, jossa Jere alkoi lopetella omia treenejään samaan aikaan ja suihkun kautta siirtyi valmentamaan poikien treenejä. Nousin Montanaan itse valmentamaan ja hakemaan tytöt samalla kotiin. Lounaaksi kerkesimme lopulta takaisin kotiin kun aamusta taas kukonlaulun aikaan starttasimme liikenteeseen.

Lehdessäkin oli kiva juttu tytöistä, Erikasta oli kirjoitettu erityisesti ja hehkutettu hänen voittoaan. Kerrottu tulevista kisoista ja testeistä. Leikkasin artikkelin muiden lehtiartikkelien joukkoon tytöille muistoksi, niitä on varmasti yhtä kiva selailla isompana niin kuin noita treenivihkojakin, joihin on kirjoitettu toinen toistaan hassumpia kommentteja. Erityisesti Alexian kirjoitukset ovat huvittavaa luettavaa, sillä ranskankielisen tekstin tuottaminen on välillä hiukan vaikeaa ja sanat jäävät lyhyiksi kuten lausuminen tai kirjoittaa kuten lausuu, vaikka aika hienosti jo oikein kirjoittaakin.

Tänään meillä oli aamujäät jälleen hallissa ja suoraan toiset treenit Montanan Auringon alla. Ihana päivä ja lounaaksi kerkesimme taas kotiin.

Erikan hypyt olivat tänään jo niin hyviä, että päävalmentaja lupasi pian tarjota shampanjat ;)

Erika on selvästikin hyvä parivaljakko Antoinen kanssa. Alexia kun taas ei niin sovi Antoinen rauhallisen luonteen kanssa ja työskentelee paremmin napakoiden valmentajien kanssa.

Koko iltapäivän tytöt leikkivät taas kotona kavereiden kanssa ja illalla saatiin viikon läksytkin hyvälle mallille ja kokkailtiin yhdessä lasten kanssa Jeren ollessa pelissä sunnuntai-iltaiseen tapaan.

Oikein ihanaa alkavaa viikkoa kaikille!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti