lauantai 18. elokuuta 2012

Leirin päätös.


Huikea leiriviikko päättyi onnellisissa ja innostuneissa, vaikkakin haikeissa tunnelmissa jäätelöhetkeen uimarannalla.

Kanadalaisperhekin lähtivät kotimatkalle, mutta saapuvat onneksi ensi viikolla Erikan syntymäpäiville jälleen luoksemme.


Alexia valittiin valmentajien keskuudessa yksimielisesti leirin yllättäjäksi. Pieni, mutta sitäkin pippurisempi neiti pesi isoimmat kilpasisarensa ja yllätti itsensä lisäksi kyllä kaikki muutkin. Toivottavasti jatkaa samaan malliin, mutta ennen kaikkea tuo ilo ja innostus lajia kohtaan säilyisi. Sen aistii ja näkee jäältä miten nauttii ja miten täydellä sydämellä tekee jokaisen liikkeen. Sydän sulaa äidillä kuin sitä seurailee. Toki Erikankin suorituksia, ihanistihan Erikakin luistelee, kuten kaikki muutkin luistelijat ja taitavasti osaa jo hänkin vaikka mitä. Erikalla on vaan niin erilainen tyyli ja ote, eikä rohkeuskaan ihan riitä kaikkeen mihin tämän pienemmän sisupussin rohkeus riittää,  vaikka valtavia harppauksia hänkin ottanut ja enemmän kuin tyytyväinen on hänkin itseensä ja valmentajat myös meidän vanhempien lisäksi. Kaikki leiriläiset olivat kyllä niin ihania ja innostuneita, oli ilo seurata ja opettaakin. Tästä on mahtava jatkaa uudelle kaudelle. Aamujäällä oli jo aistittavissa uuden kauden sisukkaita kisaajia ;)
Kolmen tunnin jäätreenin jälkeen vielä Alexialla riitti virtaa hyppiä akselia ehkäpä sadatta kertaa, vaikka jääkone oli jo jäällä, Daviden piti väkisin kantaa neiti pois. Sitten itkien lähti pois kun ei saanut enää jääkoneen jälkeen mennä takaisin jäälle.... Huominen lepopäivä voi olla kyllä jälleen aika haaste. 
Hyppää kyllä akselin niin kauniisti ja muutaman tuplahypyn myös, vaikka tuplahypyt jäävätkin hitusen vielä vajaiksi niin ovat silti kauniita ja ehkäpä pian kokonaisia. Pirueteissakin on niin suuri muutos viime kauteen ja mahtavat vaativat yhdistelmäpiruetit sujuvat vaihdolla upeasti. Ohjelmaan vaihdettiin vaaka-nosturipiruetti, joka on kaunis ja ihan Alexian erikoisuus ;)

Viimeisenä leiripäivänä ryhmäkuvasta isoja puuttui joukosta ja saatiin pieniä tilalle(jotka leireilvät vain yhden päivän ja voi heitä miten paljon kehitystä mahtui jo yhteen päivään!), oli erilainen, mutta yhtä upea päivä tuokin. 



Nyt meillä alkaa kauden ekat treenit virallisesti ja innolla jo odotan vanhan ryhmäni ja uusien luistelijoiden kohtaamista. Luistimet jo melkein jalassa tässä olen lähdössä vetämään tunteja. Tytöt jäivät luistelukavereiden luokse aamujäältä leikkimään ja valmentaja olisi antanut iltapäivän vapaaksi, mutta haluavat ehdottomasti tulla tänään vielä iltapäivätreeneihin ja huomenna sitten pidetään koko päivä vapaata.
Mutta nyt jäälle ja sitten aletaan valmistautumaan maanantain koulujen alkamiseen. Syksy saapuu ja lämpömittarin olisi tarkoitus nousta liki 40 asteeseen nyt tämän viikonlopun ja alkuviikon aikana. Jäähalliin siis menemme enemmän kuin mielellämme. Ja lauantaina juhlitaan 10-vuotiasta Erikaa. Huimaa, miten tämä aika on kulunut, miten siitä muka on vain hetki kun sain pidellä omaa, rakasta tytärtäni ensi kertaa sylissäni ja miten paljon näihin vuosiin on kuitenkin mahtunut ja mitä kaikkea elämä on tuonut tullessaan ja meitäkin kuljetellut. Ihania vuosia ja aivan uskomattomia hetkiä. Toivottavasti saisimme jatkaa juuri näin.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti