lauantai 25. elokuuta 2012

Erika 10v


Niin paljon taas kaikkea tapahtunut, että perässä on pysymistä.
Muutama päivä ollaan järjestelty syntymäpäiviä Erikalle. Mukavaa puuhaa kaikkine askarteluineen, suunnitteluineen ja odotteluineen. Tänään suuri päivä vihdoin koitti ja Erika sai ystävät vihdoin luokseen juhlimaan ensimmäisiä pyöreitä vuosiaan.
Aamulla käytiin treeneissä ja sitten siirryimme juhlahumuun.
Alexian hypyt olivat kadoksissa muutaman päivän, mutta tänään taas löytyi lanka ja johan luisti. Oli jälleen kaunista katseltavaa. Kummallakin tytöllä oli oikein onnistuneet treenit ja valmentajat olivat tyytyväisiä, mutta ennen kaikkea tytöt itse. Nonnakin oli mukana katsomassa treenejä ja tytöt olivat niin onnellisia kun oli yleisöä.

Saimme kanadalaisperheen jälleen luoksemme jo heti aamujäiden loputtua ja vietimmekin ihanaa aikaa yhdessä.
Myöhemmin iltapäivällä alkoi tulla muitakin vieraita ja juhlahumu oli korkealla. 
Oli kivoja leikkejä ja kilpailuja ja kaikilla hurjan hauskaa.
Suklaansyöntiä uimavarusteissa...


Voittajajoukkue desingpukukilpailuissa ;)

Aurinkoinen sää kerkesi vaihtua myrskyksi ja pimeäksi illaksi, jolloin ammuimme 10-vuotissynttäriraketit altaalla illan päätteeksi ja liki kaikki uskaltautui vielä sen jälkeen uimaan, joko omasta tahdostaan tai heittämällä.


äidit saapuivat hakemaan lapsiaan, jotka eivät millään olisi nousseet vielä altaasta ja juhlat jatkuivat pitkälle iltaan.Vieraat nauttivat ja päivänsankari oli hyvin otettu upeista juhlista. Luistelukavereita oli paljon, sekä David-valmentaja myös,

muutamia luistelukaverien vanhempia ja eilen saapuneet isovanhemmat ja Marika perheineen, joka leipoi Erikalle upean kakun!


Kutsutuista koulukavereista kaikki eivät päässeet, mutta heitäkin edusti joukko ihania tyttöjä.  Oikein onnistunut ja ikimuistoinen päivä.

Ikimuistoiset olivat hetket kymmenen vuotta sittenkin, jolloin minusta tuli äiti ja sain tuon ihanan ja niin rakkaan tyttäremme ensi kerran syliini. Voi sitä iloa ja onnea ja voi näitä vuosia mitä kaikkea nämä ovatkaan tuoneet tullessaan ja miten ihanista hetkistä olemme saaneet nauttia. Ei voisi kiitollisempi olla. Toivottavasti tälläisiä vuosikymmeniä saisimme kokea yhdessä paljon lisää!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti