maanantai 30. syyskuuta 2013

Irtokarkeista iloiseksi :)

Taas on vierähtänyt tovi viime postauksesta, mutta täällä taas koneen äärellä vihdoinkin!
On ollut aika hulinaviikot taas ja ei edes tänne ole kerennyt kirjoitella.
Viikkoihin on mahtunut kummityttömme ristiäiset, tämän kauden tyttöjen ensimmäiset kilpailut, nettisivujeni valmistelua ja asioiden eteenpäin viemistä, ihania ystäviä ja paljon luistelua ja tanssia.

Vietimme kummityttömme Lia Emilyn ristiäisiä ja minun syntymäpäivää mahtavissa puitteissa Bernin keskustassa vanhassa ravintolaraitiovaunussa, joka kierteli ympäri kaupunkia kahden tunnin ajan.
Oli ihana kokemus ja mahtavassa porukassa aika kului siivillä!
Dominik ja Sandra olivat järjestäneet upeat juhlat, kuten aina!

Nelikko valmiina ratikka-ajelulle :)
Ihana kummityttömme <3Ajelun jälkeen siirryimme Dominikin ja Sandran kotiin jatkamaan juhlaa.
Jäimme ristiäisten jälkeen Dominikin ja Sandran luokse yöksi, sillä heti seuraavana aamuna piti olla Oltenin jäähallissa jo hyvissä ajoin tyttöjen kilpailuissa.
Lapset menivät ajoissa nukkumaan. Tytöt nukahtivat jo ennen kahdeksaa.
Pojatkin simahtivat lopulta tyttöjen jälkeen, aamulla kun piti olla kuudelta jo matkalla kohti kisapaikkaa.


Kilpailut sujuivat hyvin, vaikka Alexian kaksoishypyt olivatkin hieman hukassa ja ne olisi kannattanut jättää kokonaan ohjelmasta, mutta neiti halusi hypätä ne ja Davidkin oli sitä mieltä, että otetaan riskillä, jos onnistuukin.
Kummankin kaksoishyppynsä kuitenkin kaatui, vaikka ohjelma muuten sujuikin ihan kivasti. Alexia oli ensimmäinen luistelija ja pisteet jäivät aika alhaisiksi. Erika luisteli neljäntenä ja oli Alexiaa heti neljä pistettä johdossa. Erika säilyttikin loppuun asti ykköspaikkansa ja sai nousta korkeimmalle pallille.

Tyttöjen kisasarja

Onnellinen voittaja

Tämä oli sama kilpailu, jossa pikkusisko pesi vuosi sitten isosiskon ja vei nenän edestä videokameran, tänään Erika voitti samanlaisen kameran :)
Alexia on kyllä hieno häviäjä. Täytyy kyllä hattua nostaa!
Osaa iloita toisen puolesta eikä ollut ensinkään pahoillaan viidennestä sijasta, joka oli toki hyvä sijoitus liki kahdenkymmenen luistelijan ryhmästä.
Kilpailun jälkeen monta valmentajaa tuli sanomaan, että ovat yhdessä ihmetelleet, miten Alexia ei sijoittunut kolmanneksi. Olisi kuulemma ollut Alexian paikka. Sitä Davidkin ihmetteli, mutta kilpailu on tälläistä ja Alexia teki kaksi isoa virhettä hypyissään, joka maksoi palkintopallisijoituksen.
Oli kuitenkin kiva huomata millä tasolla tytöt luistelevat, sillä tämä oli testien jälkeen uusi sarja Alexiallekin, Erikahan suoritti vielä yhden testin ja seuraavassa kilpailussa pääsee nousemaan taas astetta ylemmäs, tähän kilpailuun suoritettu testi ei kerennyt vielä vaikuttaa.
Ensi kisassa sitten palkintopallipaikoista on kai turha haaveilla, siksi olikin kiva että sai vielä nousta kerran korkeimmalle korokkeelle.
Tuleva kausi tulee olemaan Erikalle aika rankka ja voitot saattavat olla mahdottomia, vaikkei koskaan pitäisikään etukäteen puhua mitään. Mutta neiti tiedostaa asian itsekin ja on asiasta myös innoissaan. On se hienoa luistella korkeammalla, vaikkei siellä sijoituksia tulisikaan samalla tavalla. Tämä kilpailu kuitenkin näytti, että Alexia kisaa omalla tasollaan ja onnistuessaan kaikki on mahdollista, mutta pienikin epäonnistuminen saattaa koitua kohtaloksi. Ensi kuussa kamppaillaan Lausannessa kovassa porukassa ja sitä odotetaan innolla!

Kilpailun jälkeen seuraavana päivänä alkoikin heti ohjelmien uudelleen muokkaus tulevaan kilpailuun ja kaksoishypyt on saatava taas kulkemaan entiseen malliin. Erikalla pitäisi olla hienoja yhdistelmiä ja varmoja semmoisia pärjätäkseen.
Lausannen kisasarjaa katsoessani ilokseni huomasin, että joukossa kilpailee suomalaisiakin.
Alexian sarjassa yksi tyttö ja Erikan sarjassa poika.
Kilpailu on kansainvälinen kilpailu.

Oltenin kilpailun jälkeen poikkesimme nopeasti tyttöjen synnyinseuduilla ja olipas ihana verestellä vanhoja muistoja Zofingenin kaduilla ja leikkipuistossa.
Tuli jotenkin haikea fiiliskin.
En sinne haluaisi takaisin, enkä sitä elämääkään kaipaa, vaikka se ihanaa aikaa olikin, mutta se kaipuu tyttöjen vauva-aikaa ja sitä seesteistä elämää toi ihania muistoja mieleen.
Oli kun olisi palannut hetkeksi vanhaan aikaan uudestaan.
Siitä on pian tasan 9 vuotta kun muutimme tänne etelään ja saksankielinen Sveitsi jäi menneisyyteen!
Vuodet vierivät vauhdilla!!!
Mutta ihanat muistot onneksi säilyvät!

Jere on pelannut kiekkoa ahkerasti ja treenejä on ollut päivittäin. Into sen kun kasvaa ja kolme joukkuetta treenauttavat Jereä ja maalivahtitreenit päälle. Siihen kun lisää poikien kiekkokoulut niin vapaa-aikaa ei sitten olekaan.
Nousi kolmosliigaan nyt pelaamaan ja pelasi ensimmäisen pelinsäkin siellä, tai viimeiset minuutit, joista vastustaja kovalla ylivoimalla, mutta Jere piti maalin puhtaana ja ylpeänä palasi pelireissulta kotiin ;) Joukkuekaverit kirjoittelivat vielä viestejä seuraavanakin päivänä hyvälle maalivahdille!

Minä sain kuluvalla viikolla hallimme jääkoneen rikki kun luistinsuojani oli pudonnut laidalta suoran jääkoneen eteen ja siten moottoriin ja hajottanut koko koneen. Koko päivä oli mennyt jääkoneen korjauksessa ja jääkiekkoilijat olivat joutuneet luistelemaan ajamattomalla jäälla ja voitte kuvitella miten tyytyväisiä olivat. Puheenjohtaja sai vihasen puhelun kunnalta, että sinivalkoisen suojan voi noutaa kunnantalolta ja saapua sinne juttelemaan asiasta.
Onneksi kone saatiin kuitenkin korjatuksi!


Me kävimme Veroniquen kanssa taas vaeltamassa kivuten rinteemme huipulle ja voi miten ihanat ilmat ja kaunis syksy täällä on!
Oli huikea aamupäivä huikeissa maisemissa ja hyvässä seurassa.

Maria on päässyt korkealle huipullekin saakka.

Kylämme pappi kuoli pudotessaan rinteemme huipulta uudenvuodenaattona kovassa lumipyryssä kun oli menossa siunaamaan tapansa mukaan kyläämme huipulle.Rennosti lumiesteillä löhöillen.

Majalla rinteemme huipulla kahden kilometrin korkeudessa.

Ihana rakas kälyni on tehnyt ihanaa työtä firmani eteen ja
Jere sai painettua viikonloppuna upeat flyerit ja käyntikortit!

Flyerit

Käyntikortit
-Vielä lakalla huomenna lisätään logo tähän taustapuolen tekstin päälle ja sitten on valmista :)

Vau, niistä tuli tyylikkäät!!!!
Ja juuri semmoiset kun olin toivonutkin!
Sivutkin ovat pian testausta vaille valmiit.
Inventaario pitää vielä tehdä ja tarkistaa ja lisäillä muutamat tuotteet,
kuvailla vielä muutamat tuotteet lisää ja sitten vietellään avajaisia!

Tyttöjen sponsoritreenivaatteetkin tulivat painosta ja näyttävät tältä


Ihka ensimmäiset henkilökohtaiset sponsorit!
Pitänee vielä loppuun mainita, että ihana rakas mieheni toi työmatkalta tuliaisina irtokarkkeja!!!!
Siis 13 Sveitsissä vietetyn vuoden jälkeen irtsarit ovat rantautuneet tännekin, Ikeaan!
Jaoin tämän ilosanoman oitis kuvineen sveitsinsuomalaisten sivuillakin ja huomasin heti etten ole ollut kaipuuni kanssa yksin ;) Näistä irtsareista tulee vielä menestys :DReipasta, ihanaa viikkoa kaikille!


2 kommenttia:

 1. on kyllä huisin hieno logo! :) kivaa että saatte ja irtsareita sinne! iloista ja luisteluntäyteistä syksyä sinne :)

  saara

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) ! Ihanaa syksyä sinnekin ja hurjasti tsemppiä treeneihin <3

   Poista