perjantai 9. elokuuta 2013

Kotiarkea ja mallikokemuksia.

Elämä on asettunut taas uomiinsa loman jälkeen ja arki rullaa vauhdilla.
Päivät kuluvat tuttuun tapaan jäähalleilla.
Pojatkin pääsevät toisinaan jäälle, vaikka useimmiten vuoro onkin vain taitoluistelijoille tarkoitettu, mutta tarpeeksi kiekkoilijoillekin jäätä.

Toissa viikon vietimme Champeryssa kilparyhmän leirillä, joka oli onnistunut ja valmentajat eivät lakanneet ihmettelemästä tyttöjen kehitysaskeleita.
Erika hyppäsi kaikki kaksoishypyt puhtaasti, tai lutzista ei ollut ihan varma jäikö himpun verran vajaaksi, mutta onnistui senkin useampaan kertaan hienosti ja oli ilo seurata taas tervettä Erikaa! Kaksoisakselikin tietenkin odottelee vielä hyppääjää, vaikka senkin treenit olivat hyvällä mallilla ja tekniikka oikeanlainen, vaikka vajaahan se on vielä paljon. Muutamat kaksoishyppyyhdistelmätkin onnistuivat. Jalkavaivan jälkeen tämä oli erityisen hyvä suoritus. 
Alexiakin pääsi niin kaksoisritin kuin -flipinkin monen monta kertaa puhtaasti ja akseli-kaksoistulppi sekä akseli-ritti-yhdistelmät onnistuivat myös. Lopulta tuli puhdas kaksoistulppi yksinkin. Lisäksi luistelu oli muutenkin hyvää ja edistystä tapahtunut ihanasti tulevaa kilpailukautta ajatellen. 
Piruettien kanssa on kyllä kummallakin tytöllä edelleen työmaata ja niihin olisi saatava hurjasti lisää vauhtia ja vaikeustasoa, mutta kaikki valmentajat ovat todella tyytyväisiä ja iloisia tyttöjen panokseen. Samoin kuin muidenkin luistelijoiden kehitykseen.
Koreografin kanssa on hiottu ohjelmajäällä ohjelmia ja kovin tyytyväinen hänkin oli ohjelmiin. 
Syyskuussa käynnistyy kilpailukausi ja sitä odotamme jo innolla, vaikka tie ei tule olemaan helppo ja kilpailu kovenee entisestään.

Tyttöjen ihana luistelukaveri Lisa oli täällä hoidossa koko leiriviikon ja tytöillä oli tosi hauskaa yhdessä. Kerettiin uida ja leikkiäkin mielin määrin.


Oliverin kummit olivat meillä ihanan pienen kummityttömme kanssa juhlistamassa Oliverin syntymäpäivää, joka on oppinut hymyilemään säteilevää hymyä, jota saimme ihailla lukemattomat kerrat. 
Aivan ihana prinsessa!!!
Ette uskokaan kuinka odotan jo, että hän kasvaa ja saadaan mennä yhdessä jäälle ja puuhastella kaikkea kivaa yhdessä!

Helteet jatkuvat ja juoksulenkit taittuvat paahtavassa kuumuudessa. 
Pitkille lenkeille on lähdettävä kukonlaulun aikaan, jos meinaa selviytyä läkähtymättä, mutta kivasti on juoksukilometrejä kertynyt kuumuudesta huolimatta.
Suomesta ostin kahdet tosi hyvät juoksulenkkarit ja niitä on ollut ilo testata ja ovat osoittautuneet aivan parhaiksi valinnoiksi.
Lenkkiseurana ovat olleet toisinaan lapset, joko kaikki yhdessä tai erikseen ja välillä olen saanut aikuisseuraakin kun ihana Sandra lähtee aina mielellään mukaan juoksemaan kauniisiin Leukerbadin maisemiin tyttöjen treenien aikana.Viime lauantaina kävin juoksemassa Montreuxin kauniilla rantateillä ja tapasin ystävää piknikin ja uinnin merkeissä juoksun jälkeen. 
Juoksuni keskeytyi hetkeksi kun yhdestä kampaamosta miesparturi juoksi perääni ja kutsui minut hiusmallikseen. Koko ajatus huvitti, enkä edes miettinyt asiaa, kunnes ystäväni ja Jere saivat pääni kääntymään ja tarttumaan tilaisuuteen. 
Eilen sitten oli kyseinen kuvaussessio Montreuxissa, jonne sitten lähdin odottavin tunnelmin. Videokameroita ja kameroita, joilla kuvasivat demovideon uudesta teknologiasta. Oli tosi kiva kokemus ja hiukset lyhenivät vähän ja saivat tummempaa väriä raidoista. 
Ilta oli hauska ja rentouttava. 
Kannatti mennä. 
Parturi kysyi, jos minua kiinnostaa tulla toisenkin kerran, minulle olisi käyttöä muulloinkin. 
Taidan kuitenkin jättää mallin hommat semmoisille, jotka ovat enemmän sinut kameroiden kanssa ;) vaikka kiva kokemus olikin.


Remonttikin alkaa olla melkein valmis, muutama lista ja Oliverin huoneen raput puuttuvat.
Erikan uusi huone on tosi kaunis ja kaikin puolin hyvin onnistunut ja ihana! 

Kyllä nyt kelpaa aloitella koulua reilun viikon kuluttua.
Onneksi kuitenkin lomaa on vielä jäljellä.
Tämän viikon meillä oli vieraita Suomesta kun Kortesojan poppoo oli täällä mukana hulinoissa!
Tytöt nauttivat leikeistä ja tanssivat ja hiukan luistelivatkin yhdessä. Saimme oman hallimmekin auki, mutta valitettavasti ulkopuolisia ei meidän jäälle sallittu.
Davidkin liittyi mukaan valmennusremmiimme ja ensi viikko leireilläänkin sitten ahkerasti omassa hallissamme kivalla porukalla.

Ihanaa viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti