keskiviikko 22. toukokuuta 2013

pitkän tauon jälkeen....

 Aika kuluu ja minä olen ollut taas saamaton tekstien kanssa, kuvista puhumattakaan, joita en muka koskaan kerennyt ladata koneelle ja tänne blogiin... Niin paljon on taas tapahtunut, etten edes tiedä mistä aloittaisi?!

Kaksi viikonloppua ollaan nyt saatu nauttia peräjälkeen pitkistä vapaista, ihan huippua!
Kävimme reissussakin kun oli vapaata keskiviikosta maanantaihin ja kerkesimme nauttia rentouttavasti minilomasta. Ajoimme Luzernin kautta Herisauhun, jossa aika kului leikkien, luistellen ja ostoksillakin käyden. Olipa rentouttavaa olla muutama päivä siivoamatta ja pyykkäämättä ;) ja vietellä vaan aikaa yhdessä koko perheen kesken!
Viimeinen lomapäivä kului vesipuistossa hurjastellen. Aquapark ei petä koskaan, siellä viihtyy koko perhe ja oli taas hurjan hauskaa. Lapset kiljuivat riemusta jokaisessa mäessä ja mäkiä tuli laskettua valtavat määrät.
Daniel ilmoitti muuttavansa sinne!


äitienpäivä aamuna heräsin keittiöstä kantautuviin aamiaisen valmistelun ääniin. Hetken kuluttua Daniel tuli kertomaan, mitä kaikkea herkkua äidille on luvassa tuota pikaa. Muut yrittivät puuhata salassa, mutta perheen pienin ei malttanut olla kertomatta.
Kohta eteeni kiikutettiinkin herkullinen aamiainen ja kasapäin toinen toistaan upeampia lahjoja. Vuosi toisensa jälkeen silmäkulmat kostuvat noita ihania taideteoksia ihastellessa. Jokainen pieni yksityiskohtakin on aina rakkaudella tehty ja miten ihanan ylpeitä he itse ovat aikaansaannoksistaan. Oliverkin ilmoitti ettei koskaan ole nähnyt niin hienoa taulua kuin minkä hän oli minulle tehnyt. Ja totta, en minäkään :) Ja korttien tekstit ovat aina sydäntä lämmittäviä! Kumpa tuo lasten aitous ja ylpeys säilyisivät heidän kasvaessaankin!
Lempi hajuvedenkin olivat minulle löytäneet isin avustukselle.

Asuntovaunujakin ollaan käyty katsomassa, mutta valitettavasti niitä kaikista tilavampia ei saa vetää meidän autolla. Löydettiin yksi todella upea, mutta sekin oli liian painava.... Saa nähdä unohdetaanko koko hankinta ja majoituteen vastedeskin hotelleihin ja matkataan vanhaan malliin...
Tämän viikon aikana kun on tehtävä laivavaraukset joko autolle tai autolle ja vaunulle.

Vaunut on vähän muuttuneet siitä kun 20-25 vuotta sitten itse reissasimme niillä ;)


Viime viikonloppuna saimmekin ihanan ystäväperheen Luzernista luoksemme ja päivät kuluivat yhdessä nopeasti.
Kannustettiin niin Suomea kuin Sveitsiäkin jääkiekon MM-kisahuumassa ja naurettiin ennen finaalipeliä, että alkuun meitä oli seitsemän suomalaista ja kolme sveitsiläistä, mutta vaihdettiin leiriä Suomi-Ruotsi-pelin jälkeen ja lopulta telkkarin äärellä olikin kymmenen sveitsiläistä ;)
Hienosti Sveitsi pelasi ja olisi kyllä ehdottomasti ansainnut kaikista kirkkaimman mitallin! 
Mutta ei hopeakaan ole häpeä, hieno saavutus Sveitsiltä!Tytöt ovat olleet kavereilla yökyläilemässä ja kaverit täällä meillä. Ovat käyneet teatterissa ja kaverisynttäreitä on ollut taas vähän liiankin tiuhaan.

Koulussa on ollut erilaisia retkipäiviä ja lapset ovat olleet siitä tietenkin mielissään.
Eipä ole enää montaa viikkoa koulua jäljellä ennen kahden kuukauden lomaa!

Arki on rullannut semmoisella tahdilla, vaikka meillähän piti olla leppoisa toukokuu. Päävalmentaja ei olekaan antanut armoa ja ollaan ollut hyppytreeneissä neljästi viikossa, toisinaan viidestikin ja siihen päälle kahdesti 1,5 tunnin balettitreenit, niin voitte uskoa, että meno on ollut lähes entisellään. 
Kaikki lounastunnit ollaan kuitenkin vietetty kotona ja se on ollut tosi leppoista eikä iltamenot ole tuntuneet ollenkaan hullummilta. Tytöt ovat olleet ihan innoissaan ja kehittyneet ihan silmissä. Nataliekin tuli viime perjantaina vetämään treenejä pitkästä aikaa ja sanoikin heti, että edistys on huima viime kerrasta.
Kutsui Alexian luokseen yökylään perjantaina ja sitä Alexia odottelee innolla.
Minä lähden perjantaiaamusta valmentajakoulutukseen kolmeksi päiväksi ja Jere viettelee aikaa lasten kanssa täällä. Tänään Jere lähtikin työreissulle Saksaan, joten tässä ei kauheasti keretä nähdä tällä viikolla.

Ja kesälomaa odotellaan ihan hirmuisesti kyllä jo kaikki!!!
Aivan huippua kun siihenkään ei ole enää pitkä aika!
Pian nähdään kaikkia Suomen murujamme!!!

Ihanaa loppuviikkoa kaikille!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti