sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Voittajan onni.


Tänään oli oikea jännitysnäytelmä.
Tytöt osallistuivat suureen coupe romande-kilpailuun, jossa kilpailtiin ensin pelkillä elementeillä Top Jump-nimisessä kilpailuissa, joissa tehtiin hypyt ja piruetit yksitellen tuomareille arvotuin vuoronumeroin. Tämän jälkeen pisteiden mukaan käänteisessä järjestyksessä suoritettiin iltapäivällä kilpailuohjelmat.

Erika alotti kilpailun ja säilytti johtopaikan viimeiseen saakka. Alexia sijoittui kuudenneksi. Kumpikin tyttö luisteli kauniisti, Alexian ponnistukset eivät vain riittänyt päihittämään vanhempia tyttöjä, joka oli alussa jo tiedossa. Ohjelmat tytöt pääsivät luistelemaan viimeisessä kuuden luistelijan kuumassa ryhmässä.
Alexia nosti sijoitustaan neljänneksi ja sijoittui ohjelmissa kolmanneksi ja Erika säilytti johtopaikan ja voitti ylivoimaisesti koko kilpailun.
Tässä kilpailussa palkittiin vain voittaja suurella pokaalilla. 22 tyttöä kilpailivat hienosti ja antoivat hyvän vastuksen tytöille. Vanessa sijoittui tänään 19. ja Lisa eilisessä kovassa kamppailussa oman sarjansa 4.
Upeita suorituksia ja Erikan voitto maistui makealta viime kilpailun pettymysten jälkeen.

Essi oli meidän mukana ja aivan mahtavaa matka- ja jännitysseuraa. Aamulla viideltä lähdimme ajamaan kohti kilpapaikkaa. Tytöt jatkoivat uniaan autossa ja olivat pirteinä perillä. Erika luisteli jo ennen yhdeksää. Ja miten sitä äitiä voikaan aina jännittää.... tärisin ihan jännityksestä!
Erikan luokkakaveri Abigaëlle oli myös saapunut paikalle kannustamaan, samoin oli muutama muu ihana perhe mukana kannustusjoukoissa pitkän matkan takaa. Tuttuja kilpakumppaneita oli paljon ja kilpailu jännää ja hyvää!

Meidän lomaviikko vetelee viimeisiään ja huomenna alkaa taas arki kouluineen kaikkineen. Loma meni niin ihanasti ja aivan liian nopeasti. Itse olin valtavasti töissä ja pojat olivat paljon mukana myös. Tytöthän kuuluvat jo kalustoon ja asuvat jäällä, mutta niin oli tällä lomalla pojatkin taas mukana kolmena päivänä. Hyvin me selvittiin. Reippaasti jaksoivat olla ja luistelivat Alexian ja Erikan opetuksessa ja leikkivät, laskivat mäkeä ja nauttivat olostaan. Mä valmensin aamusta iltaan ja ihana oli tavata niin paljon vanhoja tuttuja.

Ylämökkiläisiä ei keretty paljoa nähdä kun olimme niin paljon jäällä ja heillä rauhallisia eläkeläisten päiviä. 
Torstaina seuraamme liittyi Suomen valmentajat perheineen ja meno on vain yltynyt. Huomenna ensimmäinen satsi palaa jo takaisin Suomeen, vaikka mielellämme olisimme pitäneet heitä kauemminkin. Toinen perhe jää vielä viikoksi.
On ollut kyllä niin upeita päiviä.Ystävänpäiväkin oli ja meni ja töitä piisasi niin paljon ja vieraat saapuivat samaan syssyyn silloin torstaina, että unohtui lähes kokonaan koko ystävänpäivä, enkä muistanut maailman parhaita ja ihanimpia ystäviäni, anteeksi!!!!
Tässä teille muruille muutama lause:

Ystävyys on kuin perhosen lento ,
niin kaunis,hauras ja ihmeen hento.
Vaan hoivaappas sitä ja huolta kanna,
ei kauniinpaa asiaa elämä anna.

Olette niin rakkaita ja ihania! Kiitos kun saan olla ystävänne!!!!

Alexia sai mieleisen lahjan Etiennelta, pojalta, joka on ilahduttanut Alexian päiviä jo monilla ihanilla korteilla ja kirjeillä sekä lukuisilla herkuilla. Nyt kantoi omilla rahoillaan ostamansa lahjan Alexialle ja teki neitiin jälleen vaikutuksen ;)


Puhuttiin juuri kuinka pienillä eleillä sitä saa toisen onnelliseksi ja kuinka tästä romanttisesta pojasta tulisi monen aikuisen miehenkin ottaa mallia.
Oli kirjoittanut kortinkin suomeksi, siihen tarvitsi hieman äidin apua, että löysi sen kääntäjän koneelta.
Niin herttaista!
Alexia antoi pusun poskelle ja luulen, että se oli Etiennelle paras lahja tänä ystävänpäivänä ;)

Nyt kohti uutta viikkoa! Ihanaa, reipasta viikkoa kaikille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti