sunnuntai 2. kesäkuuta 2013

Kummityttömme saapui maailmaan

Hieman ennen puolta yötä toissa iltana saimme iloisen viestin kun kummityttömme Lia Emily syntyi Bernissä. Kaikki sujui hyvin ja Hanischin perhe on vihdoin saanut sen puuttuvat palasen, kauan toivotun lapsen! Koko kesän paras uutinen!

Täällä ilolla fiilistelimme koko perheen voimin onnellista uutista. 
Ja odotamme jo kovasti, että pääsemme nuuskimaan ja ihastelemaan uutta tulokasta!
Teki mieli ostaa hänelle jo taitoluistimet valmiiksi odottelemaan yhteisiä luisteluhetkiämme! 
Hetki pitää vielä malttaa!

Kävimme päivittämässä tyttöjen luistimet alkavaa kisakautta varten ja siinä menikin koko eilinen päivä, mutta nyt on tytöillä mahtavat uudet luistimet valmiina ensi viikolla aukeavia halleja varten, jee!!!!





Paikallinen sanomalehti hehkutti eilen Suomen helteitä ja ystävä laittoikin heti aamusta kuvaviestin aiheesta. Uutisissakin oli mainittu asiasta ja moni tuttava huomauttikin asiasta.
Meitä saattaa tulla kolmen viikon kuluttua suurempikin porukka Suomeen lämmittelemään.


Täällä satoi koko eilisen päivän, välillä enemmän ja välillä vähemmän. Oikeastaan on satanut monta viikkoa, vaikka poutapäiviäkin on joukkoon mahtunut onneksi myös muutamia. Mutta kylmä on ollut, eikä kunnon kesästä ole tietoakaan! Toivottavasti ensi viikolla lämpenee!

Tänään oli pitkästä aikaa upea ilma (todisteeksi siitä palaneet käsivarret) ja joka vuotinen Slow up-tapahtuma käynnistyi iloisissa merkeissä aamupäivällä ja koko perhe oltiin mukana. 



Lapset fillareilla ja me Jeren kanssa rullaluistimilla. Koko 38km hujahti upeasti. Lapset olivat jälleen niin reippaita ja polkivat iloisesti jutellen ja naureskellen koko matkan. Danielia piti välillä vähän avittaa ylämäissä ja loppumatkasta tuupata aina toisinaan, mutta niin reippaasti hänkin polki. 
Lopussa oli virtaa vielä pomppulinnoihin ja leikkeihin.

Oliver oli niin reipas pyöräilijä, että joutui jatkuvasti odottelemaan meitä muita ja olikin omien sanojensa mukaan jo tunnin maalissa odottelemassa meitä, kun tyttöjen kanssa yöräilivät keskenään loppukirillä maaliin.





ja kotona koko ilta meni ulkoleikeissä juoksennellen ja riehuen. 
Lasten energivarastot ovat uskomattomat!

Tästä on hyvä aloittaa uusi viikko ja uudet kujeet!

Ihanaa reipasta viikkoa kaikille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti