torstai 14. kesäkuuta 2012

Kesäloma lähestyy....

Muutama viikko vielä arkista aherrusta edessä ennen kesälomien alkua. Eilen oli viimeiset hyppytreenit kentällä ja treenien jälkeen vanhemmat olivat leiponeet ihania kakkuja ja teimme mukavan piknikin kauniissa ja lämpimässä kesäillassa.

Sitä jälleen havahtui valmentamisen iloista, ei pelkkien kakkupalojen äärellä, vaan koko illan treenien vuoksi. Lapset ovat niin aitoja, ihania, iloisia ja jo kovin läheisiä. Erityisesti kuitenkin mieltä lämmittää meidän teinit, jotka niin avoimesti jakavat kanssani niin ilot kuin surutkin. Hekin ovat niin aitoja, hyväkäytöksisiä ja ihania, joista jokaisesta on tullut läheinen ja erilainen persoona vuosien saatossa. Usein oikein hymyilyttää heidän juttunsa ja havahtuu miettimään itseään samanikäisenä, isona pienenä. Hymy huulilla lähdin kotiin ja mietin miten paljon voimaa tuo pieni työni minulle itselleni antaa ja toivottavasti valmennettaville myös.
Nyt on monen kohdalla kesälomatauko alkamassa, kilparyhmä jatkaa jäällä koko kesän ja perjantaina vedämme vielä viimeiset hyppytreenit salissa ja sitten pääsee toinenkin porukka kesälaitumille ja vasta syksyllä näemme useimpien kanssa.

Meillä on täällä naapurissa muutaman päivän ajan ollut lasten isovanhemmat, Jeren kummitäti ja lasten kaksi serkkuakin vierailulla. Koulun ja treenien jälkeen on ollut lapsilla paljon puuhaa yhdessä ulkona ja illat tuntuvat loppuvan kesken. Onneksi kohta on viikonloppu ja saavat enemmän puuhastella ulkosalla ilman aikatauluja.
Lauantaina juhlimme myös Oliverin syntymäpäiviä etukäteen, jotka oikeasti ovat vasta ensi kuussa, mutta silloin olemme lomalla kuten valtaosa muistakin kavereista. Oliver odottaa jo innolla ensimmäisiä kunnon kaverisyntäreitään ja olemme suunnitelleet yhdessä mukavaa ohjelmaa ja askarrelleet kaikkea kivaa päivän varalle. Ilmankin pitäisi suosia meitä, joten saamme varmasti upeat juhlat aikaiseksi. Kaikista kivoin yllätys oli Oliverille, että Dominik- ja Sandra- kummit saapuvat meille huomenna jo yökylään.

Arkinen aherrus jatkukoot vielä muutaman viikon ajan ja sitten mekin pakkaamme auton ja suuntaamme nokan kohti Koti-Suomea. Hurraa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti